Tak to prawda.......oj tu taki zimny wychow!!! Ale moze uda mi sie coś z położna ustalić bo tu położna prowadzi cała ciąże ......ech nie chce sie martwić bo dopóki nie pójdę do lekarza rodzinnego to nic nie wiadomo musi być dobrze tyle czekałam na dzidziulka!!!!!No ale z tego co wiem to pozniej wy macie dentyste za darmo i leki dla maluszka tez. Wiec zawsze sa plusy i minusy. Chociaz nie wyobrazam sobie byc bez gina
reklama
Lista wrzesniowek 2016A gdzie ta lista z imionami ?
Jeszcze sie nie dopisalas. Musisz sie cofnac z tego watku i znalesc na wrzesniowkach 2016 watek o nazwie Lista...
Witam nowe koleżanki
Dziewczyny, mam do Was pytanie z innej beczki. Dokładnie do Mam posiadających już pociechy. Jak tam Wasze ząbki w poprzednich ciążach??? Miałyście z nimi problemy? Czy to prawda, że w ciąży zęby się bardziej psują?? Ja kończę 7 tydzień a zauważyłam że zaczyna mi się psuć ząb raczej dwa bo to tak pomiędzy nimi
Dziewczyny, mam do Was pytanie z innej beczki. Dokładnie do Mam posiadających już pociechy. Jak tam Wasze ząbki w poprzednich ciążach??? Miałyście z nimi problemy? Czy to prawda, że w ciąży zęby się bardziej psują?? Ja kończę 7 tydzień a zauważyłam że zaczyna mi się psuć ząb raczej dwa bo to tak pomiędzy nimi
A jakie testy ? Jest w Pl first response? Albo quickblue ? mnie wyszedł first 10 dni po owulacjiEjdżejka tylko beta nas uspokaja bo testy mi nie wychodzą. Termin @ miałam na zeszłą sobotę a testy dalej ledwo bladzioch...pewnie dwie kreski wyjdą dopiero za tydzień a do tego czasu bym oszalała
Ostatnia edycja:
DopisanaLista wrzesniowek 2016
Jeszcze sie nie dopisalas. Musisz sie cofnac z tego watku i znalesc na wrzesniowkach 2016 watek o nazwie Lista...
anik.
Mama Krzysia :)
Witam nowe koleżanki
Raczej nie większe niż normalnie. A ja mam niestety słabe zęby oby teraz nic się nie posypalo bo ja tchórz do dentysty jestem
HappyMum89
Fanka BB :)
Mi sie po ciazy i karmieniu piersia posypaly. Nie ma co sie dziwic rozwijajace sie dziecko od matki wezmie wszystko co mu potrzebne jak nie masz zapasow wapnia to organizm zabierze je z kosci i zebowWitam nowe koleżanki
reklama
A jakie testy ? Jest w Pl first response? Albo quick blue ? One sa bardzo czułe od 10ml......mnie wyszedł first 10 dni po owulacji
Ejdżejka zwykłe z allegro dorzucone do testów owulacyjnych miałam, potem m mi kupił lepszy i ledwo bladzioch wyszedł ale ja tak mam. W pierwszej ciąży było tak samo.
Zresztą ja mam bardzo późno owulację i krótką fazę lutealną więc mi testy późno wychodzą. Teraz jestem dopiero 15 dpo więc testy zaczną dopiero wychodzić
Witam nowe koleżanki
ja jestem w drugiej i nie zauważyłam, a dodatkowo karmię piersią cały czas moją prawie 2 letnią córkę.
wydaje mi się że to może być przypadek, że akurat teraz ci się popsuł ten ząb.