reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

O matko, zostawić Was na chwilę to potem pół dnia czytania :-)

Zdecydowanie jestem najcięższa z Was. W pierwszej ciąży dobiłam do 106, po porodzie i krótkim karmieniu zeszlam do 96 i tak było przez 3 lata, potem udało mi się zejść do 78 :-) ale szybko zaczęłam Przybierać i doszłam do 80kilku. Po ciąży w zeszłym roku znowu schudłam do 85, ale od sierpnia do grudnia jeszcze szybciej przytyłam i ta ciążę zaczęłam z waga 102.
Na razie nie przytyłam nic i pewnie dużo tym razem nie przytyje :-) bo grube kobietki ponoć mało tyja :-)

Tak więc jestem w dwóch ciazach :-) na górze mam spożywczą a na dole normalna :-)

W tym roku skończę 38 lat, to moja 3 ciąża, mam synka - w tym roku skończy 5 lat :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Jetesmy podobne z tm ze ja startuje z waga 92 , w pierwszej ciazy na koniec tyle wazylam a teraz z taka zaczynam... Masakraaa no ale coz jak utodze bede ske starac nad tym popracowac zeby schudnac :)
Ja mam na koniec sierpnia 26 i to moja 2 ciaza :)

reklama
Dzisiaj nie mam siły głowy podnieść z łóżka. koluje mi się ,masakra jakaś. wstałam zrobić kanapki chłopcom do szkoły i myślałam że upadne. dobrze że są duzi i sami do szkoły chodzą, plus taki że blisko bo 300m raptem muszą przejść.

Ja się przebudziłam z jakimś niepokojem i nie mogłam juz zasnąć chyba przez ten śnieg ... Nie lubię jak pada :/ wczoraj oczywiście nie posprzątałam ,mam nadzieje ze dzis to zrobię :D pisalyscie o wzroście i wadze ,ja to maleństwo jestem ...165 cm/55 kg aktualnie wiec w ciąży znów kulka będę :) a mąż prawie 2 m i grubasny raczej ale uwielbiam sie w niego wtulac czuje się właśnie jak takie maleństwo wlepione w wielkoluda

Ja ważę 62 kg przy wzroście 169 cm. Dużo za dużo. W pierwszej ciąży startowałam z wagą 55 kg i z taką się najlepiej czuję no ale cóż.. :) wyszło jak wyszło hehe.

Co do wieku to w czerwcu skończę 29 lat i mam już cudownego synka 6 latka, więc to będzie moja druga ciąża.

Odstawiłam synka do przedszkola, teraz spróbuję zjeść jakieś śniadanie i mam w planach wysprzątać dom. Nie chce mi się bardzo ale muszę :) Miłego Dnia !!!

Dziewczyny co wy na to, żeby stworzyć listę wszystkich wrześniówek wraz z najważniejszymi informacjami - data porodu, płeć dziecka itp.? Tak żeby wszystko było czytelne na jednej stronie bez żadnych komentarzy?

Ja o swoim wzroście i wadze nie pisałam, bo mi głupio jest. Mam 159cm i 71kg. Waga cały czas stoi w miejscu. W pierwszej ciąży do 50kg ważyłam, a teraz nie mogę wrócić do wagi.

Jestem za taką lista bo będzie wyrazniejsza.

Dziewczyny zaraz mam badanie, stresuje się bardzo. Trzymajcie kciuki

Ja o swoim wzroście i wadze nie pisałam, bo mi głupio jest. Mam 159cm i 71kg. Waga cały czas stoi w miejscu. W pierwszej ciąży do 50kg ważyłam, a teraz nie mogę wrócić do wagi.
To Ty tak jak ja taka kuleczka :) ja wazylam z Oliwia w ciąży 84 kg 30 na plusie to bylo straszne

reklama
Witam!
Ja w kwietniu skończę 32 lata i jest to moja druga ciąża. Córka skończy w lipcu 4 lata.
Co na obiad robicie?
Rzuccie pomysłem.
Miłego dnia

Do góry