reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Bo tak naprawde z nadwaga w ciazy w upały jest meka,poród jest cięższy bo tak naprawde jest mniej sil, jakies jazdy z puchnieciem,ciśnieniem.
Chociaż niestety czasem latwo sue tylko mówi kiedy np ktos ma predyspozycje do przybierania.

reklama
Ja mam 27 i to moje pierwsze Maleństwo.

Skoro w zeszłym roku były upały stulecia to może w tym roku trochę pogoda odpuści. W zimie z dużym brzuszkiem też nie jest łatwo, zwłaszcza jak wirusy szaleja.

A czy na badanie krwi trzeba zawsze chodzić na czczo? Bo mam na 9 godz i nie daje mi to spokoju.

Ahhh oby lato było łaskawe. Chce juz lato! :( wiosnę, ciepło. Zjadłabym sałatę z olejem i kwaskiem cytrynowym:-D
Do tego kluski kładzione. Mmmm chyba jestem głodna. Na obiad były ziemniaki ale po prostu były takie pyszne (albo to ja byłam taka głodna), mielone i pomidorek z odrobiną śmietany, pycha!
Anik kochana co myślisz o balsamie Garnier??? doradzisz cos takiego??

Spróbuje zasnąć, kurde gumę połknelam :'( śpijcie dobrze brzuchatki :-*
Kciuki za wizyty &&&&

Kasia2439 o której masz wizyte?, ja też mam ale jutro też będzie usg jeśli mi dadzą zdjęcie to w pon nie będzie mi robił zapewne bo po aż tyle razy.
Kornela super a na kiefy masz termin ;)

Wizytę mam o 15 :-)

Annam03 na 17 wrzesnia.

Z ciekawości zapytam-ile macie lat i które to Wasze dziecko?

W czerwcu będę kończyła 28 lat i to nasze pierwsze dziecko.

Dzisiaj z rana straszne mdłości mam :-( a tu do pracy trzeba wyjść ehh jeszcze troszkę...

Molly, kasia2439, ja też 28 lat ale w maju :) A to moje 3 dziecko (i trzy aniołki). Pierwszą córcie urodziłam w wieku 22 lat, a drugą w wieku 24.

Bardzo się ciesze, że jest tu wiele dziewczyn, która będzie mieć trzecie dziecko.

Głowa mi pęka od samego rana i do tego deszcz pada. Zaraz jadę z dziewczynkami do przedszkola i do domku śniadanie zjeść i się położyć. Lekarz kazał mi dużo odpoczywać.

Pozdrawiam.

reklama
O matko, zostawić Was na chwilę to potem pół dnia czytania :-)

Zdecydowanie jestem najcięższa z Was. W pierwszej ciąży dobiłam do 106, po porodzie i krótkim karmieniu zeszlam do 96 i tak było przez 3 lata, potem udało mi się zejść do 78 :-) ale szybko zaczęłam Przybierać i doszłam do 80kilku. Po ciąży w zeszłym roku znowu schudłam do 85, ale od sierpnia do grudnia jeszcze szybciej przytyłam i ta ciążę zaczęłam z waga 102.
Na razie nie przytyłam nic i pewnie dużo tym razem nie przytyje :-) bo grube kobietki ponoć mało tyja :-)

Tak więc jestem w dwóch ciazach :-) na górze mam spożywczą a na dole normalna :-)

W tym roku skończę 38 lat, to moja 3 ciąża, mam synka - w tym roku skończy 5 lat :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Do góry