Jestem za taką lista bo będzie wyrazniejsza.
Dziewczyny zaraz mam badanie, stresuje się bardzo. Trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem za taką lista bo będzie wyrazniejsza.
Dziewczyny zaraz mam badanie, stresuje się bardzo. Trzymajcie kciuki
To zalezy czy cwiczylas przed ciaza. Bo jezeli nie to powinnas zaczac cos spokojniejszego np joge dla kobiet w ciazy,basen. Jezeli jestes z wiekszego miasta to na pewno znajdziesz cos dla siebie. Wiem ze jest np fitness dla ciezarnych. Ja tancze od 3 lat i nie zrezygnowalam z tego, ograniczylam do raz w tyg. Wczoraj mialam wyrzuty sumienia bo ja kocham tanczyc i wtedy zapominam o bozym swiecie i o ciazy rowniez. Zajecia byly baardzo aktywne i meczace i po powrocie bolal mnie brzuch.dziewczyny, a znacie jakąś bezpieczną formę ćwiczeń w ciąży?? może rowerek stacjonarny? Ja przed ciążą ćwiczyłam callanetics, ale tam jest dużo ćwiczeń na mięśnie brzucha, a tych podobno nie wolno....chciałabym się rozruszać trochę...
Ja ważę 62 kg przy wzroście 169 cm. Dużo za dużo. W pierwszej ciąży startowałam z wagą 55 kg i z taką się najlepiej czuję no ale cóż.. wyszło jak wyszło hehe.
Co do wieku to w czerwcu skończę 29 lat i mam już cudownego synka 6 latka, więc to będzie moja druga ciąża.
Odstawiłam synka do przedszkola, teraz spróbuję zjeść jakieś śniadanie i mam w planach wysprzątać dom. Nie chce mi się bardzo ale muszę Miłego Dnia !!!
Dziewczyny co wy na to, żeby stworzyć listę wszystkich wrześniówek wraz z najważniejszymi informacjami - data porodu, płeć dziecka itp.? Tak żeby wszystko było czytelne na jednej stronie bez żadnych komentarzy?