KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, a znacie jakąś bezpieczną formę ćwiczeń w ciąży?? może rowerek stacjonarny? Ja przed ciążą ćwiczyłam callanetics, ale tam jest dużo ćwiczeń na mięśnie brzucha, a tych podobno nie wolno....chciałabym się rozruszać trochę...
Acgug ja mam jeszcze wczorajszy,z iemniaki dogotuje tylko.
Mój kot jest okropny. Leżę na lewym boku, a on tak wskoczył na łóżko że zadrapał mi nos aż do krwi.... Tak wygląda ten mały szatan.
hej Laseczki,
no właśnie miałam pisać, że mamy już taką listę ale Wy o czymś innym mówicie HappyMum ja przed ciążą bardzo dużo ćwiczyłam, teraz te 3 miesiące to się zasiedziałam, najpierw były święta, potem źle się czułam w ciąży, mdłości wymioty, potem choróbsko mnie dopadło. Na szczęście choroba już prawie puszcza, mdłości bardzo niewielkie, także czas wrócić do bardziej aktywnego życia
Acgug ja na obiad wczoraj robiłam placuszki ziemniaczane z gulaszem, nie wiem czy lubisz
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś. Ja mam o 15.20 wizytę i strasznie się doczekać nie mogę, choć się stresuję szczerze mówiąc...oby z Maluszkiem było wszystko dobrze