reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Acgug ja mam jeszcze wczorajszy,z iemniaki dogotuje tylko.

Mój kot jest okropny. Leżę na lewym boku, a on tak wskoczył na łóżko że zadrapał mi nos aż do krwi.... Tak wygląda ten mały szatan.

Załączniki

• 1455873801987.jpg
    1455873801987.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
hej Laseczki,

no właśnie miałam pisać, że mamy już taką listę:D ale Wy o czymś innym mówicie :) HappyMum ja przed ciążą bardzo dużo ćwiczyłam, teraz te 3 miesiące to się zasiedziałam, najpierw były święta, potem źle się czułam w ciąży, mdłości wymioty, potem choróbsko mnie dopadło. Na szczęście choroba już prawie puszcza, mdłości bardzo niewielkie, także czas wrócić do bardziej aktywnego życia :)

Acgug ja na obiad wczoraj robiłam placuszki ziemniaczane z gulaszem, nie wiem czy lubisz :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś. Ja mam o 15.20 wizytę i strasznie się doczekać nie mogę, choć się stresuję szczerze mówiąc...oby z Maluszkiem było wszystko dobrze :)

Molly trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& u mnie na takie placki mówi się :placki po węgiersku i są meeeega pyszne, do tego surówka.

I za inne wizyty także kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&.

dziewczyny, a znacie jakąś bezpieczną formę ćwiczeń w ciąży?? może rowerek stacjonarny? Ja przed ciążą ćwiczyłam callanetics, ale tam jest dużo ćwiczeń na mięśnie brzucha, a tych podobno nie wolno....chciałabym się rozruszać trochę...

Ja przed ciążą ćwiczyłam jogę choć nie systematycznie a teraz przeszłam na jogę dla kobiet w ciąży. Na youtube wystarczy wyszukać filmiki a jest ich sporo i można działać ;) Ćwiczenia to głównie rozciąganie,, rozluźnienie się, prawidłowe oddychanie i ja się przy tym bardzo odprężam a dzięki nim nie jestem sztywna i bez kondycji. Polecam

Moja waga cały czas się waha. Chociaż już nie wymiotuję znów schudłam kilogram, a jem więcej niż przed ciążą. Obecnie ważę 56kg, wzrost 1.67 (według BMI jest w normie) Osobiście uważam się za okrągłą ale wszyscy mówią, że jestem drobna i szczupła. Kiedyś miałam trochę nadwagę boję się, że po ciąży znów będę gruba bo mam do tego tendencję.

reklama
hej Laseczki,

no właśnie miałam pisać, że mamy już taką listę:D ale Wy o czymś innym mówicie :) HappyMum ja przed ciążą bardzo dużo ćwiczyłam, teraz te 3 miesiące to się zasiedziałam, najpierw były święta, potem źle się czułam w ciąży, mdłości wymioty, potem choróbsko mnie dopadło. Na szczęście choroba już prawie puszcza, mdłości bardzo niewielkie, także czas wrócić do bardziej aktywnego życia :)

Acgug ja na obiad wczoraj robiłam placuszki ziemniaczane z gulaszem, nie wiem czy lubisz :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś. Ja mam o 15.20 wizytę i strasznie się doczekać nie mogę, choć się stresuję szczerze mówiąc...oby z Maluszkiem było wszystko dobrze :)

Jest na pewno z nim wszystko dobrze! Jak będziesz miała zdjęcie to się koniecznie pochwal bo jesteśmy około w tym samym czasie ciąży. Jestem ciekawa jak Twoja dzidzia teraz wygląda :)

Do góry