reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
W starym domu w ciąży i przy starszaku musiałam chodzić do pieca a że miałam rwę kulszowa to schodziłam i wchodziłam na czworaka. Także wiem jakie to uciążliwe. Współczuję. Mąż kierowca?
Mi ze smyka przyszła dopiero dzisiaj. A zamawiałam w tamtym tyg. Pewnie przez BF takie opóźnienia.
Mąż pracuje na drogach, ogólnie strasznie mi źle samej , ma zmienić pracę bo to jest na prawdę uciążliwe szczególnie teraz traci najlepsze chwile z życia córki

W starym domu w ciąży i przy starszaku musiałam chodzić do pieca a że miałam rwę kulszowa to schodziłam i wchodziłam na czworaka. Także wiem jakie to uciążliwe. Współczuję. Mąż kierowca?
Mi ze smyka przyszła dopiero dzisiaj. A zamawiałam w tamtym tyg. Pewnie przez BF takie opóźnienia.
Współczuję , wiem ci to rwa kulszowa [emoji25]palenie w piecu to już powinni wycofać naprawdę, tyle skóry co się słyszy, każdemu powinni zainstalować normalnie pięć na gaz. A swoją drogą w Polsce to są sreasze zimy u mnie to max -5 było i raz snieg spadł [emoji39]

Współczuję , wiem ci to rwa kulszowa [emoji25]palenie w piecu to już powinni wycofać naprawdę, tyle skóry co się słyszy, każdemu powinni zainstalować normalnie pięć na gaz. A swoją drogą w Polsce to są sreasze zimy u mnie to max -5 było i raz snieg spadł [emoji39]
Jakbym miała grzać w domu gazem to z realiami polskich zarobków bym się nie wypłaciła, mam nadzieję że to się kiedyś zmieni

Kasia a ty chyba mieszkasz w Holandii ? Piękny kraj strasznie mi się tam podoba [emoji4] mogłabym tam mieszkać

Jakbym miała grzać w domu gazem to z realiami polskich zarobków bym się nie wypłaciła, mam nadzieję że to się kiedyś zmieni
No tak ja rozumiem, ja też mam taką nadzieję dla Was . Przecież to jest strasznie uciążliwe. Ja mam dom 100m2 Ty napewno o wiele większy,? I ja grzeje gazem, ale mam domek szeregowy j sąsiedzi grzeją, zresztą zazwyczaj mam ustawione ogrzewanie od 17 do 21 I mam cały dom nagrzany A tak ogólnie to mam 19 stopni jak nie grzeje więc jest mega szczelny inwestycja w nowe okna i drzwi pomogła [emoji6]

Kasia a ty chyba mieszkasz w Holandii ? Piękny kraj strasznie mi się tam podoba [emoji4] mogłabym tam mieszkać
Tak to prawda jest tutaj fajnie i nie zamierzam wracać nigdy ,żyjemy jak normalni ludzie , gd dziś w Polsce byłby już ti wysoki standard A tutaj ludzie tak żyją pomimo że jest 40 procent podatku od wypłat to żyje się całkiem dobrze [emoji4]

reklama
Mąż pracuje na drogach, ogólnie strasznie mi źle samej , ma zmienić pracę bo to jest na prawdę uciążliwe szczególnie teraz traci najlepsze chwile z życia córki
Ciężka praca bo ty sama a i jemu pewnie niełatwo z dala od domu. Nie zazdroszczę.
Dokładnie. Tak jak JoAnnnA mówi. Nas w Polsce nie stać na ogrzewanie gazem. Ja mam teraz o tyle dobrze że mam piec z zasobnikiem. Mąż uzupełnia co kilka dni więc nie jest tak źle.

Do góry