reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej. My wczoraj byliśmy u pediatry bo mały mi charczy i kaszle, ale nic niepokojącego nie słychać. My w poniedziałek kończyły 11 tygodni i wczorajszą waga 6900 :D u was też taki wiatr? Tu przeokropnie wieje. Odpuszczam spacer :)

U nas tez wieje. Loty odwoluja z i do Sztokholmu, tak samo podobno promy nie odplywaja. Niby 2 na plusie ale pizdzi niesamowicie. Zaraz spadamy po starszaka

Ostatnio bylo -9’jak zaprowadzalam starsza do szkoly o 8 [emoji846]
IMG_0067.JPG

Załączniki

• IMG_0067.JPG
    IMG_0067.JPG
    427,2 KB · Wyświetleń: 427
Hejo wieczorową porą nadrobiłam zaległości [emoji4]miałam szalone dwa dni także tego już wracam [emoji14]
U nas w nocy było -12 wiem bo wypalili się w piecu i rozpalalam na nowo o 1 w nocy do 2 zanim się zaczęło pali o 3 mała wstała także dzisiejsza noc do bani... A że jestem sama w domu to muszę wszystko robić sama [emoji52]powiedziałam do chłopa że jak nie zmieni pracy to ja zmienię jego...
Czekałam na paczkę ze smyka bo zrobiłam prezenty dla chrześniaków oczywiście przyszły moje kosmetyki prezent dla męża a ta ze smyka akurat nie[emoji58] my noce mamy różne ale zawsze minimum dwie pobudki także kupiłam sobie na ezebra dobry korektor pod oczy i jazda [emoji12]

reklama
Hejo wieczorową porą nadrobiłam zaległości [emoji4]miałam szalone dwa dni także tego już wracam [emoji14]
U nas w nocy było -12 wiem bo wypalili się w piecu i rozpalalam na nowo o 1 w nocy do 2 zanim się zaczęło pali o 3 mała wstała także dzisiejsza noc do bani... A że jestem sama w domu to muszę wszystko robić sama [emoji52]powiedziałam do chłopa że jak nie zmieni pracy to ja zmienię jego...
Czekałam na paczkę ze smyka bo zrobiłam prezenty dla chrześniaków oczywiście przyszły moje kosmetyki prezent dla męża a ta ze smyka akurat nie[emoji58] my noce mamy różne ale zawsze minimum dwie pobudki także kupiłam sobie na ezebra dobry korektor pod oczy i jazda [emoji12]
W starym domu w ciąży i przy starszaku musiałam chodzić do pieca a że miałam rwę kulszowa to schodziłam i wchodziłam na czworaka. Także wiem jakie to uciążliwe. Współczuję. Mąż kierowca?
Mi ze smyka przyszła dopiero dzisiaj. A zamawiałam w tamtym tyg. Pewnie przez BF takie opóźnienia.

Do góry