reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
My starszemu daliśmy tel dopiero w tym roku. A i tak pyta czy pograć może. Tyle ze często specjalnie wstaje przed 7 bo wie ze mu pozwole zanim sama z maluchem sie ogarne. Dobrze że w szkole zabraniają telefony wyciągać to i lansu nie ma.

Ile starszak ma? Moja ma 6 lat i ma swoj telefon starego dziada narazie do gier i tylko w domu. W szufladzie czeka iphone 6 i tak sie zastanawiam czy w przyszlym roku jej dac z karta.. ale i tak kontrolowala bede co na nik robi. Najbardziej chodzi o to ze juz zacznie wiecej sama wychodzic, a w zeszlyn roku jak mi zniknela z placu zabaw kolo okna to gonilam po osiedlu w poszukiwaniach a ona poszla do kolegi pietro nizej. A tak to wgram jej aplikacje i bede wiedziala w moim telefonie gdzie ona jest.

Ile starszak ma? Moja ma 6 lat i ma swoj telefon starego dziada narazie do gier i tylko w domu. W szufladzie czeka iphone 6 i tak sie zastanawiam czy w przyszlym roku jej dac z karta.. ale i tak kontrolowala bede co na nik robi. Najbardziej chodzi o to ze juz zacznie wiecej sama wychodzic, a w zeszlyn roku jak mi zniknela z placu zabaw kolo okna to gonilam po osiedlu w poszukiwaniach a ona poszla do kolegi pietro nizej. A tak to wgram jej aplikacje i bede wiedziala w moim telefonie gdzie ona jest.
Ma 9 lat. Wcześniej też miał takiego staruszka tylko do grania w domu pod nadzorem bez karty albo na naszym grał, ale to tak ze 2 lata nie wcześniej.

Moja pada o 19. Nie da sie jej przetrzymac bo sa krzyki i darcia. Pierwsza pobudka zalezy jak lezy ale zazwyczaj 1-2. Pozniej po jakis 3/4h a czasami dopiero o 7 jak wstajemy wyszykowac i odprowadzic starsza do szkoly.

A moja od 20 do 6 rano spała dzisiaj [emoji16]ciekawa jestem jak będzie dzisiaj
Bardzo długo! Ale ty zawsze miałaś z nią dobrze [emoji4]
Moja pada o 19. Nie da sie jej przetrzymac bo sa krzyki i darcia. Pierwsza pobudka zalezy jak lezy ale zazwyczaj 1-2. Pozniej po jakis 3/4h a czasami dopiero o 7 jak wstajemy wyszykowac i odprowadzic starsza do szkoly.
To super. Masz wieczorem czas dla siebie. Karmisz piersią czy MM?

reklama
Do góry