18grudzien
Fanka BB :)
On....Ależ ona się zmienia szok jakie oczy ♥
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On....Ależ ona się zmienia szok jakie oczy ♥
No rośnie chłopakAleż ona się zmienia szok jakie oczy ♥
Ja te futro narazie odczepilam... Masz fotkę w zimowej czapce że smyka rozm 40-42 jest ciut przyduza
No domyśliłam sięOn....
Ja u Mikołaja to bym tę cholerną asymetrię podejrzewała.... Ale Pan pediatra z koziej d...y nawet się nie przyjrzał a ja zapomniałam wspomnieć...Mama7 ja mam pracę bardzo wysiłkową, dziennie po kilkadziesiąt razy podnosiłam cięższe przedmioty (foteliki, wózki itp), więc zwyczajnie mój organizm jest przyzwyczajony do takiego wysiłku no i noszenie było raczej w formie zabawy, niż z punktu a do punktu b [emoji14]
Dziewczyny nie chciałam absolutnie podwazac umiejętności dzieci, po prostu już wielokrotnie spotkalam się z tym, że jak dziecko w takim młodym wieku przewracało się z brzuszka na plecy, to albo wnm, albo nieprawidłowe leżenie na brzuszku, albo asymetria czy coś tam innego dlatego warto sprawdzić, żeby w razie czego działać Link do: Obroty Krok po Kroku – mamafizjoterapeutaZobacz załącznik 913685
Dokładnie... Niby dwa miesiące nie dużo a taka różnica...Kurcze tak patrzę na te nasze dzieciaki i nie wierzę, że to przed chwilą jeszcze w brzuchu było, takie nieporadne...