Moje dziecko ma zajebisty dar wyczuwania kiedy się budzić. Normalnie może spać 3h bite. Pod warunkiem że przez te 3h ja będę spać, leżeć, siedzieć generalnie nie robić nic. Nie daj Bóg postanowię pozmywać, "ugotować", wykąpać się czy posprzątać wtedy Mikołajowy mózg protestuje... Oczy jak dwa księżyce w pełni... Po chwili włącza się syrena i to nie ta le le le tylko taka Alechu Alechu Alee! Na pół osiedla... Wystarczy że podejdę do niego nawet nie muszę nic mówić czy go dotykać i już cisza. Po porodzie to mi się b. podobało. Kiedy zaczęłam rodzić łożysko zabrała go pielęgniarka na chwilkę a on w ryk i gdy tylko na metr zbliżyła się do mnie ciszajak nożem by uciął... To było mega! Nawet pielęgniarki były pod wrażeniem a teraz mnie to wkurza bo jak chce matki to matka musi być a efekt tego taki:
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
No mega [emoji23]To uczucie kiedy przez pol godziny walczysz z mlodym przy cycku, a on sie drze w nieboglosy ze dalej glodny, postanawiasz odgrzac mu sciagniete wczesniej mleko, a kiedy jest gotowe on ma cie w pompie...[emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 912785
KatarzynaCarmen
Jej , jak to chwila nie uwagi i mogłoby się skończyć tragicznie [emoji33]U Nas noc pod względem spania młodego luz. Za to mąż odpiep...ył.
Śpię i nagle wybudza mnie z kuchni przerażający ludzki odgłos... Nie wiem nawet do czego porównać ale był nienaturalny i rozpaczliwy. Się okazało że mąż się zakrztusił ale nie tak jak to często bywa tylko tak że nie mógł sobie poradzić. Nie wiem dokładnie bo nim zareagowałam złapał oddech po czym siarczyście przeklął sam siebie. Myślę że szabrował w nocy lodówkę i mu co w gardle stanęło ale do teraz mam w uszach ten dźwięk tragedii czy rozpaczy który z siebie wydał w nocy... Brr. Mówię wam.
No... Daj spokój a przy moich paranojach to teraz jadłam śniadanie 3x dłużej bo mi się włączył lęk przed przełykaniem...Jej , jak to chwila nie uwagi i mogłoby się skończyć tragicznie [emoji33]
18grudzien
Siemka mój terrorysta od 4rano nie śpi steka kweka ujada ja się wykoncze jak mam wstawać o tak wczesnej porze....
Cos tam doczytałam super zdjęcia, super dynie, Miłosz taki goły aż mi zimno i w ogóle super u was.... Miłego dnia
Cos tam doczytałam super zdjęcia, super dynie, Miłosz taki goły aż mi zimno i w ogóle super u was.... Miłego dnia
Chloe.Chloe
Syrop podany strzykawka. Jedna dawka wystarczylaChloe w postaci czopkow czy syrop? Ja też nie lubię tego stresu po
Chloe.Chloe
Straaasznie dlugoMoje dziecko spało od 20 do teraz - 5 rano!
Chloe.Chloe
Nakarmiony, przebrany(troche siesiu poszlo bokiem), 37st.C moze pospi, a z nim i ja
AgulaK82
Aaaa jak ja Ci zazdroszczę choć na swoje nocki też nie mogę narzekać ale tyle godzin to jeszcze się nie zdarzyło [emoji12]Moje dziecko spało od 20 do teraz - 5 rano!
Biedactwo oby szybko mu minęło [emoji8][emoji8][emoji8]Nakarmiony, przebrany(troche siesiu poszlo bokiem), 37st.C moze pospi, a z nim i ja
Hejka wszystkim.
Wczoraj gdy czekałam na siostrę zrobiłam sałatkę, byłam się wykąpać, nacycałam małą, goście przyjechali dopiero koło 22 i tak w między czasie rozmowy, kolacja znów cycanie i spać poszliśmy o 1 [emoji21] na szczęście młoda też dała mi pospać więc nie jest źle [emoji16]
Także kochane życzę Wam miłego dnia.
(*) (*) (*) (*) (*) (*) świeczuszku pamięci dla Waszych bliskich, których już z Wami nie ma (*) (*) (*) (*) (*) (*)
reklama