Chloe.Chloe
Fanka BB :)
38,1 od wieczora -.poszedl w ruch paracetamol. Na razie pomoglo. Leo zjadl i przysypia. Nie lubie szczepien
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakkolwiek mój syn jest cudowny i piękny tak normalnie z Twoim "siem ozenie jak dolosne"To uczucie kiedy przez pol godziny walczysz z mlodym przy cycku, a on sie drze w nieboglosy ze dalej glodny, postanawiasz odgrzac mu sciagniete wczesniej mleko, a kiedy jest gotowe on ma cie w pompie...[emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 912785
Zupełnie co innego niż te wafelki bardziej w stronę "bajecznych" z Wedla ale 1000x lepsze. Ja muszę ich zakup omijać szerokim łukiem a w ciąży nie mogłam ich jeść ;( bo wymiotowałam koszmarnie...No pewnie nie można pozwolić żeby się zmarnowały
Nie jadłam ich nigdy, to taki jakby mini batonik czy zupełnie inny smak ?
Widzisz ja po przyjściu do domu od razu profilaktycznie zapodałam paracetamol i następnego dbia rano. Nie wiem czy nie miał dzięki temu temp. czy ogólnie nie miał bo nie... Ale też to działanie p. bólowe bardzo się przydało w naszym przypadku.38,1 od wieczora -.poszedl w ruch paracetamol. Na razie pomoglo. Leo zjadl i przysypia. Nie lubie szczepien
My wybraliśmy syrop choć się wahałam bo starsi zwyczajnie połowę wypluwali więc do 2 urodzin jechaliśmy na czopkach. Teraz kupiłam taki syrop z patacetamolem ale nie ten najpopularniejszy i Mikołaj bardzo w nim posmakował.Chloe w postaci czopkow czy syrop? Ja też nie lubię tego stresu po
Szczęściara. Nie dość że my usypialuśmy się od 20 do 22:30 to pobudka około 1 i teraz. Do tego stary chrapie a mnie tak bolał brzuch że musiałam zejść po tabletkę.Moje dziecko spało od 20 do teraz - 5 rano!
Jak ty go tak czym zaczarowałaś?? Też tak chcę!Moje dziecko spało od 20 do teraz - 5 rano!