D
Deleted member 180961
Gość
Nie nie drze się tak. Byłam ciekawa jak tam u was sytuacja.
Aha, milo, dziekuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie drze się tak. Byłam ciekawa jak tam u was sytuacja.
To u mnie identycznie karmienia o 24 i o 5 i spał do 8Hej wszystkim!
U Nas nocka wspaniała. Karmienie o 12 i 5 mała spała do 8
Co do trądziku, to widzę ze zachodzą lekkie zmiany. Delikatnie znika, nie wyglada to jeszcze extra. Ale zdecydowanie lepiej niż było
Bebilon pronatura, ale on placze bo nie ze hp boli poprostu tak sobie ryczy urodził się taki i daje popalić... Kupy już są ok także z tym nie mam zmartwieńA temperaturę pod pachą się mierzy u takich maluchów? Goj dobrze że sytuacja z mężem opanowana. Bajdelka biedna jesteś z tym małym wyjcem . Jakie on w końcu mleko pije?
No pewnie nie można pozwolić żeby się zmarnowały
Nie jadłam ich nigdy, to taki jakby mini batonik czy zupełnie inny smak ?
No z racji że siostra pracowała do 18 to dlatego tak późno przyjechali...Hahaha ja zazwyczaj mam pobudkę co 1,5-2 godziny, także to był chyba prezent na halloween Miał dynie obok siebie. Może to to?To się nazywa wola przetrwania! Siedź matka ze mną i nawet nie myśl o niczym innym O matko goście o 22! Ile Ty masz lat? 20?! [emoji14]
Ja mierze termometrem elektronicznym na czole.A temperaturę pod pachą się mierzy u takich maluchów? Goj dobrze że sytuacja z mężem opanowana. Bajdelka biedna jesteś z tym małym wyjcem . Jakie on w końcu mleko pije?
Ja mierzę i mierzyłamA temperaturę pod pachą się mierzy u takich maluchów? Goj dobrze że sytuacja z mężem opanowana. Bajdelka biedna jesteś z tym małym wyjcem . Jakie on w końcu mleko pije?
U nas zasnęła o 22:30 i pobudka 4:40 i do 9 spała.To u mnie identycznie karmienia o 24 i o 5 i spał do 8
No rozmawiałam z Nim rano to podobno jak go usłyszałam to już było dobrze ale mówi że chwile wcześniej go tak zatkało że był pewien iż to koniec nawet już się martwił co ja zrobię sama z trójką dzieci... Także powtarzam jeść i pić powoli z namaszczeniem.Cale szczescie, ze nic mu sie nie stalo, wiem jak taki odglos moze przerazic, bo kiedys obudzil mnie moj tata upadajacy na kafelki w przedpokoju. Tylko, ze z nim nie bylo tak kolorowo