reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
U Nas noc pod względem spania młodego luz. Za to mąż odpiep...ył.
Śpię i nagle wybudza mnie z kuchni przerażający ludzki odgłos... Nie wiem nawet do czego porównać ale był nienaturalny i rozpaczliwy. Się okazało że mąż się zakrztusił ale nie tak jak to często bywa tylko tak że nie mógł sobie poradzić. Nie wiem dokładnie bo nim zareagowałam złapał oddech po czym siarczyście przeklął sam siebie. Myślę że szabrował w nocy lodówkę i mu co w gardle stanęło ale do teraz mam w uszach ten dźwięk tragedii czy rozpaczy który z siebie wydał w nocy... Brr. Mówię wam.

Cale szczescie, ze nic mu sie nie stalo, wiem jak taki odglos moze przerazic, bo kiedys obudzil mnie moj tata upadajacy na kafelki w przedpokoju. Tylko, ze z nim nie bylo tak kolorowo

reklama
Do góry