D
Deleted member 180961
Gość
Jakkolwiek mój syn jest cudowny i piękny tak normalnie z Twoim "siem ozenie jak dolosne"
Haha dzieki [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakkolwiek mój syn jest cudowny i piękny tak normalnie z Twoim "siem ozenie jak dolosne"
U Nas noc pod względem spania młodego luz. Za to mąż odpiep...ył.
Śpię i nagle wybudza mnie z kuchni przerażający ludzki odgłos... Nie wiem nawet do czego porównać ale był nienaturalny i rozpaczliwy. Się okazało że mąż się zakrztusił ale nie tak jak to często bywa tylko tak że nie mógł sobie poradzić. Nie wiem dokładnie bo nim zareagowałam złapał oddech po czym siarczyście przeklął sam siebie. Myślę że szabrował w nocy lodówkę i mu co w gardle stanęło ale do teraz mam w uszach ten dźwięk tragedii czy rozpaczy który z siebie wydał w nocy... Brr. Mówię wam.
Olkafasolka czy mały już się nie drze jak poparzony po tym jak go nakarmisz?
Super tylko się cieszyć [emoji14]Moje dziecko spało od 20 do teraz - 5 rano!
Jaki płyn?U nas trądzik się pogorszył. Kupiłam jakiś płyn z polecenia, zobaczymy...
ElodermJaki płyn?
To ja muszę kupić i spróbowaćZupełnie co innego niż te wafelki bardziej w stronę "bajecznych" z Wedla ale 1000x lepsze. Ja muszę ich zakup omijać szerokim łukiem a w ciąży nie mogłam ich jeść ;( bo wymiotowałam koszmarnie...