D
Deleted member 180961
Gość
Ops, pardon, to byla 5 minutowa drzemka regeneracyjna...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słodko ja pisałam. Miałam malować albo chociaż odżywkę dać i co? I 2,5 godziny usypialuśmy się dziś. Teraz myślę tylko żeby wziąć prysznic i się położyć.Tak pisałyście o malowaniu paznokci... To też sobie odmalowałam na cukierkowy róż.
Całkowicie nie w klimacie ale co tam
No pewnie nie można pozwolić żeby się zmarnowałyKurczę jakie te cukierki Grześki są pyszne
Już powoli podjadam bo chyba nikt więcej nie przyjdzie
Ja też byłam samaU mnie trzecie dziecko i zawsze sama jeżdżę na szczepienia. Widać spokojna jestem kobieta hihih
Rączki to już ma jak ten ludzik MichelinAaaa i było o przykrywaniu. Moje dziecko wczoraj spało tak ale przeważnie ma bodziaka jednak Zobacz załącznik 912735
Droga najgorsza bo w drodze wszystko się może zdarzyć . Ale fajnie że będzie troszkę dłużej z wamiStarszego syna rozkłada przeziębienie.
Postawiłam mu bańki i dostał zestaw syropów. Oby przeszło.
Chłop jedzie do nas. Będzie w nocy Droga najgorsza ale będziemy mieć go w domu do 11 listopada
Mój w dzień szczepienia i dzień po był strasznie marudny i płaczliwy .Czy Wasze dzieci po szczepieniu inaczej się zachowywały: były bardziej senne, osowiałe, marudne?
Oj jak sobie słodko śpiTo uczucie kiedy przez pol godziny walczysz z mlodym przy cycku, a on sie drze w nieboglosy ze dalej glodny, postanawiasz odgrzac mu sciagniete wczesniej mleko, a kiedy jest gotowe on ma cie w pompie...[emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 912785
Nam położna zalecił przemywanie 2 razy dziennie nadmaganianem potasu (roztwór lekko różowy) i pomogłoU nas trądzik się pogorszył. Kupiłam jakiś płyn z polecenia, zobaczymy...