reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czesc dziewczyny. U nas na chrzcinach w kociele bylo ok, nie plakal i nawet ksiadz go pochwalil,ze taki grzeczny, ale w niedziele prawie w ogole nie spal moze z godzine lacznie, byl marudny i plakal. Moze to skok, a moze zamieszanie, halas i oswietlenie, ale ogolnie bylo w porzadku i goscie zadowoleni, wiec ciesze sie, ze mam juz to za soba.
Mam jakies 100 stron do nadrobienia, takze nie wiem czy dam rade :)

reklama
Ja to w ogole jestem pato, bo robie codziennie po sto tysiecy[emoji23]
Ale za to zadne takie fajne „okazjonalne”

Ja właśnie mało zdjęć ogólnie robię. Albo kasuje, staram się by w telefonie mieć Np po jednym z ujęcia..
Ale chce mieć kilka takich co widziałam u innych i mi się podobały :)

Kupiłam tez plastikowe pająki i później zrobię zdjęcie na halloween :)

Czesc dziewczyny. U nas na chrzcinach w kociele bylo ok, nie plakal i nawet ksiadz go pochwalil,ze taki grzeczny, ale w niedziele prawie w ogole nie spal moze z godzine lacznie, byl marudny i plakal. Moze to skok, a moze zamieszanie, halas i oswietlenie, ale ogolnie bylo w porzadku i goscie zadowoleni, wiec ciesze sie, ze mam juz to za soba.
Mam jakies 100 stron do nadrobienia, takze nie wiem czy dam rade :)
Super że chrzciny się udały, u nas to jeszcze odległy temat, raz że nie mam chrzestnych a dwa gdyby nawet to ja i tak będę robić w maju razem z komunią syna.

A jak się zabezpieczacie dziewczyny ?
Ja jeszcze nie byłam u gina. W przyszłym tygodniu się umówię.
Normalnie to spiralkę miałam ale nie wiem czy mi bez okresu ją założy.

U nas posucha, bo boje się wpadki po tej cesarce.. i tez się zastanawiam co wziąć za antykoncepcję bo w sumie tabletek bez okresu tez nie zacznę brać, a jak karmie mogę nie mieć okresu i w sumie zostaną co, tylko gumki ??

reklama
Do góry