reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To u nas tak było 2 lata temu że połowa zniczy do kosza, z kwiatów ziemia wysypana . A w tym roku jeszcze nie byłam , pójdę dzisiaj z małym na spacer na cmentarz to zobaczymy jak to wygląda .
A to mąż kiedy wraca ?
Z tego co się orientuję to sporo kobiet tutaj jest na codzień samych z dziećmi bo mąż pracuje na wyjazdach . Ciężkie także życie ale z drugiej strony wiadomo że nie robią tego dla przyjemności tylko żeby zapewnić rodzinie godny byt .
Mój mój jeździ też tirem ale ten tydzień ma lajtowy lekarz, serwis i w sumie wolne.... Zremy się :D

reklama
Ja jak robiłam mojemu zdjęcia na 1 miesiąc to mi się starszy syn innej rasy wbił, że też chce.

I dziś to samo, to robiłam im obu. Nic No muszę pamiętać, że mam dwójkę dzieci [emoji23][emoji23][emoji23]

Zobacz załącznik 912457

Zobacz załącznik 912458

Zobacz załącznik 912459

Zobacz załącznik 912460
Ale zajeb..ste szczególnie to ostatnie z oboma synkami!!!
Co mi przypomina że jestem patomatką do potęgi entej i żadnych fajbych zdjęć dziecku z okazji 1 msc czy 2 nie robię...

Ale zajeb..ste szczególnie to ostatnie z oboma synkami!!!
Co mi przypomina że jestem patomatką do potęgi entej i żadnych fajbych zdjęć dziecku z okazji 1 msc czy 2 nie robię...

Ja to w ogole jestem pato, bo robie codziennie po sto tysiecy[emoji23]
Ale za to zadne takie fajne „okazjonalne”

reklama
Do góry