reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cicatridina - takie globulki zalecił mi mój gin - nawilżająco-regenerujące do stosowania przez tydzień, a potem dwa razy w tygodniu i poradził, żeby nie zabierać się za amory bez odpowiedniego nawilżenia (żel apteczny)
aha i powiedział jeszcze, że o nawilżenie i chęci trudniej, jak sie karmi piersią, bo brakuje estrogenów. Jak wróci okres i normalna praca jajników to libido i nawilżenie się poprawią. Wspominał coś o "śluzówkach połogowych" - dlatego trzeba nawilżać i regenerować.

reklama
Ja czytam i piszę, bo z okazji szczepienia mam męża w domu, to nosi nasz worek złota :)
Boję się tych szczepień i nadal nie wiem, co z tym rota i megingokokami robić... boje się, że będzie płakał, albo będzie miał odczyny poszczepienne
Położna nam poradziła żel znieczulający bez lidokainy dla maluszków: GENGIGEL - zakupię dzisiaj przed szczepieniem.
Miałam dzisiaj iść na pobranie krwi, ale nie miałam powera i żałuję - takiej okazji, że mąż w domu może szybko nie być... :( i do gina wczoraj nie udało mi się dostać, a mimo 8 tyg. po cc nadal boli mnie rana z prawej strony i czasami mam jeszcze podbarwione upławy... dlatego przytulanej unikam jak ognia, a i te mleczne bańki mi przeszkadzają zamiast uprzyjemniać :(

Ja tez, ale oboje pracujemy w sztywnych godzinach wiec czekalyby nas dojazdy w godzinach pracy i to nas odstrasza. Teraz mieszkamy przy metrze wiec dojazd do centrum to 20-30 min.
Aha, ja lubie ogrody i teraz mam malenki ogrodeczek i dzialke ;) sam ogrodek normalnej wielkosci by mi wystarczyl :)
Ja z Legionowa tyle samo jade do centrum wawy pociagiem, bo samochodem w godzinach szczytu, to bym nie dojechala :)

Do tego nad okiem jeszcze coś mu się robi..
Masakra:( jeszcze chwila i zacznę panikować :(

IMG_4870.JPG

Załączniki

• IMG_4870.JPG
    IMG_4870.JPG
    224,7 KB · Wyświetleń: 324
reklama
Do góry