reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cicatridina - takie globulki zalecił mi mój gin - nawilżająco-regenerujące do stosowania przez tydzień, a potem dwa razy w tygodniu i poradził, żeby nie zabierać się za amory bez odpowiedniego nawilżenia (żel apteczny)
aha i powiedział jeszcze, że o nawilżenie i chęci trudniej, jak sie karmi piersią, bo brakuje estrogenów. Jak wróci okres i normalna praca jajników to libido i nawilżenie się poprawią. Wspominał coś o "śluzówkach połogowych" - dlatego trzeba nawilżać i regenerować.

reklama
Ja czytam i piszę, bo z okazji szczepienia mam męża w domu, to nosi nasz worek złota :)
Boję się tych szczepień i nadal nie wiem, co z tym rota i megingokokami robić... boje się, że będzie płakał, albo będzie miał odczyny poszczepienne
Położna nam poradziła żel znieczulający bez lidokainy dla maluszków: GENGIGEL - zakupię dzisiaj przed szczepieniem.
Miałam dzisiaj iść na pobranie krwi, ale nie miałam powera i żałuję - takiej okazji, że mąż w domu może szybko nie być... :( i do gina wczoraj nie udało mi się dostać, a mimo 8 tyg. po cc nadal boli mnie rana z prawej strony i czasami mam jeszcze podbarwione upławy... dlatego przytulanej unikam jak ognia, a i te mleczne bańki mi przeszkadzają zamiast uprzyjemniać :(

Ja tez, ale oboje pracujemy w sztywnych godzinach wiec czekalyby nas dojazdy w godzinach pracy i to nas odstrasza. Teraz mieszkamy przy metrze wiec dojazd do centrum to 20-30 min.
Aha, ja lubie ogrody i teraz mam malenki ogrodeczek i dzialke ;) sam ogrodek normalnej wielkosci by mi wystarczyl :)
Ja z Legionowa tyle samo jade do centrum wawy pociagiem, bo samochodem w godzinach szczytu, to bym nie dojechala :)

Do tego nad okiem jeszcze coś mu się robi..
Masakra:( jeszcze chwila i zacznę panikować :(

IMG_4870.JPG

Załączniki

• IMG_4870.JPG
    IMG_4870.JPG
    224,7 KB · Wyświetleń: 329
reklama
Do góry