reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wiesz mam koleżankę taka która ostatnio w jeden dzień postawiła mnie do pionu. Podstawa jest ogarnac co najbardziej psuje Ci humor, zużywa nerwy , zaprząta głowę. No i mega mi pomaga @GoJ której wale najskrytsze tajemnice i jakoś tak lżej. Aaa i pamiętaj ze w nocy problemy wydają się gorsze , a problem o którym się mówi jest mniejszym problemem.
Słusznie prawisz, a koleżanka dobrze poradziła.
i dobrze jest spojrzeć na swój problem oczami innej życzliwej osoby - często od razu jest mniejszy, a "ranek jest mądrzejszy od wieczora" :)

reklama
Kup sobie coś z kwasem hialuronowym. Globulki. Tylko poczytaj ulotkę jeżeli używacie gumek. Tak na bieżąco to polecam provag do mycia i żel po myciu. Czy tak poprostu se smarnac. A do seksu to może jakiś KY czy coś takiego. Zapytaj w aptece żeby było hipoalergiczne. Bo te kolorowe z du*rexa i innych to lubią uczulać.
Cicatridina - takie globulki zalecił mi mój gin - nawilżająco-regenerujące do stosowania przez tydzień, a potem dwa razy w tygodniu i poradził, żeby nie zabierać się za amory bez odpowiedniego nawilżenia (żel apteczny)

W ogóle coś mi dziecko wysypało :(

IMG_4869.JPG

Załączniki

• IMG_4869.JPG
    IMG_4869.JPG
    299,7 KB · Wyświetleń: 307
Ja wczoraj złamałam 3 paznokcie i musiałam ściąć tak krótko i teraz w ogóle nie mam paznokci :(
Ja bym nawet i pomalowała wieczorem jak młody już zaśnie ale jak sobie myślę ze godzina zanim ogarnę temat a za 5 dni od nowa i mogę nie mieć kiedy to mi się odechciewa. Hybryda nie dla mnie bo mam cienką i słabą płytkę i do tego rosną bardzo szybko. I tak to
A w ogóle to nienormalna jestem no bo jak to robota leży. A ja paznokcie zamiast prasować...

reklama
Do góry