reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wiesz mam koleżankę taka która ostatnio w jeden dzień postawiła mnie do pionu. Podstawa jest ogarnac co najbardziej psuje Ci humor, zużywa nerwy , zaprząta głowę. No i mega mi pomaga @GoJ której wale najskrytsze tajemnice i jakoś tak lżej. Aaa i pamiętaj ze w nocy problemy wydają się gorsze , a problem o którym się mówi jest mniejszym problemem.
Słusznie prawisz, a koleżanka dobrze poradziła.
i dobrze jest spojrzeć na swój problem oczami innej życzliwej osoby - często od razu jest mniejszy, a "ranek jest mądrzejszy od wieczora" :)

reklama
Kup sobie coś z kwasem hialuronowym. Globulki. Tylko poczytaj ulotkę jeżeli używacie gumek. Tak na bieżąco to polecam provag do mycia i żel po myciu. Czy tak poprostu se smarnac. A do seksu to może jakiś KY czy coś takiego. Zapytaj w aptece żeby było hipoalergiczne. Bo te kolorowe z du*rexa i innych to lubią uczulać.
Cicatridina - takie globulki zalecił mi mój gin - nawilżająco-regenerujące do stosowania przez tydzień, a potem dwa razy w tygodniu i poradził, żeby nie zabierać się za amory bez odpowiedniego nawilżenia (żel apteczny)

W ogóle coś mi dziecko wysypało :(

IMG_4869.JPG

Załączniki

• IMG_4869.JPG
    IMG_4869.JPG
    299,7 KB · Wyświetleń: 312
Ja wczoraj złamałam 3 paznokcie i musiałam ściąć tak krótko i teraz w ogóle nie mam paznokci :(
Ja bym nawet i pomalowała wieczorem jak młody już zaśnie ale jak sobie myślę ze godzina zanim ogarnę temat a za 5 dni od nowa i mogę nie mieć kiedy to mi się odechciewa. Hybryda nie dla mnie bo mam cienką i słabą płytkę i do tego rosną bardzo szybko. I tak to
A w ogóle to nienormalna jestem no bo jak to robota leży. A ja paznokcie zamiast prasować...

reklama
Do góry