reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czesc dziewczyny. U nas na chrzcinach w kociele bylo ok, nie plakal i nawet ksiadz go pochwalil,ze taki grzeczny, ale w niedziele prawie w ogole nie spal moze z godzine lacznie, byl marudny i plakal. Moze to skok, a moze zamieszanie, halas i oswietlenie, ale ogolnie bylo w porzadku i goscie zadowoleni, wiec ciesze sie, ze mam juz to za soba.
Mam jakies 100 stron do nadrobienia, takze nie wiem czy dam rade :)

reklama
Ja to w ogole jestem pato, bo robie codziennie po sto tysiecy[emoji23]
Ale za to zadne takie fajne „okazjonalne”

Ja właśnie mało zdjęć ogólnie robię. Albo kasuje, staram się by w telefonie mieć Np po jednym z ujęcia..
Ale chce mieć kilka takich co widziałam u innych i mi się podobały :)

Kupiłam tez plastikowe pająki i później zrobię zdjęcie na halloween :)

Czesc dziewczyny. U nas na chrzcinach w kociele bylo ok, nie plakal i nawet ksiadz go pochwalil,ze taki grzeczny, ale w niedziele prawie w ogole nie spal moze z godzine lacznie, byl marudny i plakal. Moze to skok, a moze zamieszanie, halas i oswietlenie, ale ogolnie bylo w porzadku i goscie zadowoleni, wiec ciesze sie, ze mam juz to za soba.
Mam jakies 100 stron do nadrobienia, takze nie wiem czy dam rade :)
Super że chrzciny się udały, u nas to jeszcze odległy temat, raz że nie mam chrzestnych a dwa gdyby nawet to ja i tak będę robić w maju razem z komunią syna.

A jak się zabezpieczacie dziewczyny ?
Ja jeszcze nie byłam u gina. W przyszłym tygodniu się umówię.
Normalnie to spiralkę miałam ale nie wiem czy mi bez okresu ją założy.

U nas posucha, bo boje się wpadki po tej cesarce.. i tez się zastanawiam co wziąć za antykoncepcję bo w sumie tabletek bez okresu tez nie zacznę brać, a jak karmie mogę nie mieć okresu i w sumie zostaną co, tylko gumki ??

reklama
Do góry