kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A ta nakręcana ma jakąś melodie? Czy tylko zabawki się kręcą?
Ma jedna taka typowo pozytywkowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ta nakręcana ma jakąś melodie? Czy tylko zabawki się kręcą?
Kiedyś spotkamy się w wariatkowie....
My też na spacerze , fajne ciepło tylko ten wiatr okropny . Nie wiadomo jak to dziecko ubierać żeby było dobrzeTy jesteś dla mnie jak góru. Więc złap oddech. Ja też się dziś poryczałam z nerw i bezsilnosci. Starszy jest niegrzeczny. Mały nie chce spać i nigdzie nie poleży. Roboty kupa. Ale wyszłam z oboma na spacer chociaż w kuchni burdel po obiedzie. Inaczej bym nie wyrobiła. Teraz szybko ciemno i nędza
Wtedy przynajmniej odpoczniemyKiedyś spotkamy się w wariatkowie....
Boże ile on ma rzeczy!Już ogarnięte!!!! Karmie synka i zaraz spieprzam na dwór drzewo układać.... U nas napięcie przez problemy....
Adell Twoj Franiu tez pierwszego dnia tak plakal? Bo odkad wrocilam ze spaceru jest rzeznia, raz udalo mi sie go nakarmic, a teraz juz nie chce w ogole zlapac piersi strasznie sie zanosi od placzu
Niestety tak , i jak nie spał to płakał aż cały czerwony się robił . Ale jutro już będzie lepiejAdell Twoj Franiu tez pierwszego dnia tak plakal? Bo odkad wrocilam ze spaceru jest rzeznia, raz udalo mi sie go nakarmic, a teraz juz nie chce w ogole zlapac piersi strasznie sie zanosi od placzu
Czytaj też składy, bo często dodają do różnych rzeczy mleko w proszku lub serwatkę.@seremida dzięki za info.
W takim razie narazie nabiał (mleko, masło i sery) odstawię
U nas podobnie to wyglądało. I potem te krostki jakby zaczęły pękać i się babrać.Tak, dzisiaj na uszach też się pojawiło
Największa to chyba "mamy ściągające mleko (karmienie piersią inaczej)"Ooo
Pod jaką dokładnie nazwa ją znajdę? Mamy karmiące inaczej?
Zgadzam się. Wszystko ma swoje złe i dobre strony. Warto skupić się na pozytywach.Bajdelka, nie przejmuj się kuzynka. Pamiętaj że karmienie butla też ma swoje plusy. Nie masz stresu związanego z karmienien, dziecko nie wisi 3/4 dnia na cycu, nie potrzebujesz garderoby do karmienia , masz więcej czasu na zabawę z dziećmi itd.
...always look on the bright side of life
Ja mam Tiny Love Świat małej księżniczki. Są różne melodyjki i szumy, a zwierzątka ustawiają się tak, że są buźkami do dziecka.Jako poczatkujaca matka mam pytanie: jakie macie karuzele do lozeczka i czy lepsza z projektorem czy bez? Co on daje?