Mam Fischer Price z projektem. Dobrze że pożyczona bo mały ma koło swej małej pupy e są dzieci co im się podobająJako poczatkujaca matka mam pytanie: jakie macie karuzele do lozeczka i czy lepsza z projektorem czy bez? Co on daje?
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Kiedyś spotkamy się w wariatkowie....A ja wyszłam z domu z Mikim i nie wiem czy wrócę. Mam dość męża i najstarszego dziecka.
18grudzien
Dziękuję ♥Kobieto ja Cię od początku podziwiam a Ty mi tu pierniczysz. Jesteś zajebista babka , fantastyczna matka i wspaniała żona. Głowa do góry i piers do przodu. Pomysł ze z jednym niektóre nie dają radę a Ty masz czwórkę wspaniałych dzieci. Mądrych , ładnych. A kuzynka się nie przejmuj. Widocznie jest niewychowana skoro tak Ci sra wiedząc ze Ty mm. A wziebowzieta niech se będzie. Nikt jej nie broni. Ty za to jesteś niebiańska. Wstań popraw koronę i zapieprzaj dalej!!!!
18grudzien
Dziękuję ♥Tragedii nie ma
A Ty jesteś pracuś , aż zazdroszczę takiego powera . Też powinnam umyć okna ale zebrać się nie mogę .
A co do tej kuzynki to nie słuchaj , nie ma sensu wdawać się w dyskusję nawet . Nie ważne w jaki sposób karmisz, jak ubierasz czy ile razy kąpiesz ważne że mały jest najedzony , ma sucho i czysto a Ty jesteś najlepszą mamą dla swoich dzieci
O ja pi..le! Ty jak będziesz mieć dalej wk..w to wpadnij do mnie co??Działamy w pokoju syna później Doczytam no powiem wam on chyba ma wszystko!
18grudzien
KochanaA moze ta kuzynka to sobie taki pijar robi? Sa takie osoby, ze wszystko przedstawiaja w taki napuszony sposob i zwykle rzeczy w ich wydaniu to nie wiem jakie wspanialosci.
Kuzynka sie nie przejmuj i jej wzdychaniem. Ciekawa jestem czy chociaz pyta jak u Ciebie, jak sie czujesz i jak rosnie i rozwija sie maly? Moze ona potrzebuje widowni tylko, zeby sobie podniesc samopoczucie?
I umiesz zlosc zamienic w cos konstruktywnego i tak trzymac. Jak powiedziala Kasia: niektore z jednym nie ogarniaja. To ja bez takiego zlotego meza jakiego mam, byloby ciezko
My wrześniówki ale 3 dzieci sierpniowychWitam☺przepraszam,że sie wtrące lubie was podczytywać od pewnego czasu tez jestem mama urodzilam córeczkę ale w sierpniu. Chcialam napisac o wedzidelku mala miala podcinane gorne i dolne u dr z Wroclawia i moge go polecic bardzo rzeczowy wszystko wytlumaczyl a zabieg trwal doslownie 5minut. Chyba że jest ich kilku we Wroclawiu
18grudzien
Już ogarnięte!!!! Karmie synka i zaraz spieprzam na dwór drzewo układać.... U nas napięcie przez problemy....O ja pi..le! Ty jak będziesz mieć dalej wk..w to wpadnij do mnie co??
Załączniki
Ty jesteś dla mnie jak góru. Więc złap oddech. Ja też się dziś poryczałam z nerw i bezsilnosci. Starszy jest niegrzeczny. Mały nie chce spać i nigdzie nie poleży. Roboty kupa. Ale wyszłam z oboma na spacer chociaż w kuchni burdel po obiedzie. Inaczej bym nie wyrobiła. Teraz szybko ciemno i nędzaBo auto nie działa, bo zmywarka przecieka, bo odkurzacz się zepsuł, bo mąż wymieniał dysze w kuchence i nie te wsadził, bo mały ryczy, bo sama w tym domu, brudno wszędzie, stół bym chciała nowy do kuchni ale za dużo priorytetetow aby sobie kupić nic tylko kulka w łeb więc za robotę się wzięłam wszystko mnie przytłacza a mi jeszcze kuzynka napisała co urodziła tydzień temu że ona jest wniebiwzieta że urodziła i ochy achy i w ogóle a ja jak sobie pomyślę że dwa tyg miałam baby blues to normalnie jej zazdroszczę i ahhh ochhh ona karmi piersią ojej jakie to dla dziecka wspaniałe itp a ja muszę czytać tych jej achow i myślę że jednak jestem beznadziejna...... No szlaki mnie trafia ogólnie... Idę sprzątać
reklama
BosaStopa87
A ta nakręcana ma jakąś melodie? Czy tylko zabawki się kręcą?Mam z fisher price rain forest. Zobacz sobie. A u góry zwykła nakręcana. I woli nakręcana