reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A jak wam mija sobota? Ja chate ogarnęłam z przerwami na podanie smoka itp zupę ugotowalam i na obiad upieke biała kiełbasę, trójka na wycieczce, teraz pije kawkę i jem sernik czekam na gości...... W przyszłym tygodniu mąż wróci wcześniej i tydzień zleci bo święto... We wtorek mamy 6tyg.... Miłego dnia obym do końca dnia nie zwariowała

A jak wam mija sobota? Ja chate ogarnęłam z przerwami na podanie smoka itp zupę ugotowalam i na obiad upieke biała kiełbasę, trójka na wycieczce, teraz pije kawkę i jem sernik czekam na gości...... W przyszłym tygodniu mąż wróci wcześniej i tydzień zleci bo święto... We wtorek mamy 6tyg.... Miłego dnia obym do końca dnia nie zwariowała
Mój mały był z chrzestnym na spacerze więc na spokojnie ogarnęłam sobie dom . I jak go zabrał po 10 tak śpi w wózku do teraz :) chyba odsypia swoje wczorajsze harce

Dziewczyny, ktorym sie pojawila w ciazy- zeszla wam juz linea negra? Bo moj brzuszek juz calkiem ladny, tylko ten rozjechany pepek i krecha go szpecą;p
Jeszcze jest. W pępku też blizna mi się przyciemniła, ale widzę, że pomału blednie.
To położna jakaś dała. Domyślam się, że dostała od przedstawiciela handlowego. Mama wzięła, bo głupio jej było odmówić i teraz mi zalega. Jak żadna z Was nie będzie chciała, to nie wiem... Do domu samotnej matki zawiozę? Przyjmują takie rzeczy?
Może na fejsie gdzieś wystaw. Nawet za darmo. Na pewno ktoś się zgłosi.
U nas już rano byli panowie. Zdemontowali stary prysznic i zamontowali nowy. Teraz będę obiad robić - dzisiaj bitki ze schabu w sosie. I pójdziemy na spacer. Pogoda byle jaka, ale musi Martynę wytrząść to lepiej w nocy śpi [emoji23]

A ja juz mialam byc od 12 minut na spacerze, ale mlody zadecydowal walnac teraz cyckowego fochaaaa, ten cyc ok ale tylko 2 minuty, dawaj drugiego eoooo eooo łaaaaa

I tez chyba zaczyna skok rozwojowy, bo dzis drzemki po 15 minut, dobrze ze w nocy normalnie spal i po karmieniu od razu zasypial [emoji5]

Ja się przymierzam od dłuższego czasu do oddania włosów i nawet wczoraj po kąpieli kazałam mojemu zmierzyć ile to będzie 25 cm. I wychodzi że musiałbym ściąć do ramion a ja nigdy nie miałam takich krótkich włosów i muszę to poważnie przemyśleć :)

Do ramion to najlepsza długość !
Bo łatwo związać a i rozpuszczone dobrze wyglądają :)

reklama
Do góry