reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry ;)
Dziękuję dziewczyny ;)
Ale się dziś wyspałam! Olaboga, szaleństwo!

Dziewczyny, moja mama dostała "dla mnie" mleko modyfikowane od koleżanek w pracy (swoją drogą - co za durny prezent, tym bardziej, że wiedza, że karmię piersią i że córkę długo karmiłam). Używa któraś? Oddam za koszty wysyłki :) ważne do kwietnia 2019Zobacz załącznik 911164

O matko, ludzie to maja pomysly :p przeciez nawet jakbys karmila mieszanka, to wcale nie musialaby byc dokladnie ta mieszanka :p moze ktorejs zalegalo w chacie [emoji23]

Dziewczyny, ktorym sie pojawila w ciazy- zeszla wam juz linea negra? Bo moj brzuszek juz calkiem ladny, tylko ten rozjechany pepek i krecha go szpecą;p

Moja mama to ma tak czysto że można by jeść z podłogi.
Więc jak ona przyjedzie do mnie to zaraz wypatrzy moje niedociągnięcia :unsure:
Jak jej powiedziałam że mam teraz ciężko zrobić wszystko na raz (że względu na Ulke) to stwierdziła że chyba jako mama to ona może mi zwrócić uwagę .....:confused:
Ble ble i koło się zamyka
Dlatego ja mam zryty beret i się przejmuje wszystkim i zamiast odpoczywać to napieprzam na szmacie.
Jeżeli mamusi się nie podoba to niech sprząta i u Ciebie, mam taką siostrę to jeszcze jak byłam w ciąży to w kuchennych szafkach mi posprzątała, dziś już tego nie widać, z resztą dom ma być domem a nie muzeum.

Pozamiatałam. Umyłam podłogi. A wy co się lenicie? :-D.
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek :-D
Mieszkanie w bloku ;) z lat 80tych...

@Aniabrz. wykupa się w końcu... pierdzi to nie jest źle. Miki to teraz już się ogarnął. Wali rano 2÷3 kupki no dobra kupska po pachy a potem nic. Ale wcześniej potrafił tylko kleksy a prawilna kupa raz na kilka dni. Póki nie ponsowieje i jie wyje przy tym jest ok.
To Ty nieźle szalejesz od rana z porządkami :)

Dzień dobry ;)
Dziękuję dziewczyny ;)
Ale się dziś wyspałam! Olaboga, szaleństwo!

Dziewczyny, moja mama dostała "dla mnie" mleko modyfikowane od koleżanek w pracy (swoją drogą - co za durny prezent, tym bardziej, że wiedza, że karmię piersią i że córkę długo karmiłam). Używa któraś? Oddam za koszty wysyłki :) ważne do kwietnia 2019Zobacz załącznik 911164
Też Ci prezent zrobiły [emoji23][emoji23][emoji23]

Dobry.
Nocka srednia. Nina wiecznie sie kreci i szuka albo cyca albo smoka. Na dodatek spała caluski dzien i nocka bajabongo. Ratunku. No i nie dojechalam do ginekologa bo gosciu mi przypierdolil w auto i mam drzwi i zderzak out. Tylko sie zdenerwowalam. Na szczescie maz przyjechal z oswiadczeniem bo ja w nerwach nic bym nie napisala.
Czekam az ksiezna wstanie i jedziemy na turniej syna potem bedziemy chate robic na halloween
A w czasie jazdy , w sensie byliście w środku czy jak auto stało na parkingu ?

reklama
Do góry