reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A jak wam mija sobota? Ja chate ogarnęłam z przerwami na podanie smoka itp zupę ugotowalam i na obiad upieke biała kiełbasę, trójka na wycieczce, teraz pije kawkę i jem sernik czekam na gości...... W przyszłym tygodniu mąż wróci wcześniej i tydzień zleci bo święto... We wtorek mamy 6tyg.... Miłego dnia obym do końca dnia nie zwariowała

A jak wam mija sobota? Ja chate ogarnęłam z przerwami na podanie smoka itp zupę ugotowalam i na obiad upieke biała kiełbasę, trójka na wycieczce, teraz pije kawkę i jem sernik czekam na gości...... W przyszłym tygodniu mąż wróci wcześniej i tydzień zleci bo święto... We wtorek mamy 6tyg.... Miłego dnia obym do końca dnia nie zwariowała
Mój mały był z chrzestnym na spacerze więc na spokojnie ogarnęłam sobie dom . I jak go zabrał po 10 tak śpi w wózku do teraz :) chyba odsypia swoje wczorajsze harce

Dziewczyny, ktorym sie pojawila w ciazy- zeszla wam juz linea negra? Bo moj brzuszek juz calkiem ladny, tylko ten rozjechany pepek i krecha go szpecą;p
Jeszcze jest. W pępku też blizna mi się przyciemniła, ale widzę, że pomału blednie.
To położna jakaś dała. Domyślam się, że dostała od przedstawiciela handlowego. Mama wzięła, bo głupio jej było odmówić i teraz mi zalega. Jak żadna z Was nie będzie chciała, to nie wiem... Do domu samotnej matki zawiozę? Przyjmują takie rzeczy?
Może na fejsie gdzieś wystaw. Nawet za darmo. Na pewno ktoś się zgłosi.
U nas już rano byli panowie. Zdemontowali stary prysznic i zamontowali nowy. Teraz będę obiad robić - dzisiaj bitki ze schabu w sosie. I pójdziemy na spacer. Pogoda byle jaka, ale musi Martynę wytrząść to lepiej w nocy śpi [emoji23]

A ja juz mialam byc od 12 minut na spacerze, ale mlody zadecydowal walnac teraz cyckowego fochaaaa, ten cyc ok ale tylko 2 minuty, dawaj drugiego eoooo eooo łaaaaa

I tez chyba zaczyna skok rozwojowy, bo dzis drzemki po 15 minut, dobrze ze w nocy normalnie spal i po karmieniu od razu zasypial [emoji5]

Ja się przymierzam od dłuższego czasu do oddania włosów i nawet wczoraj po kąpieli kazałam mojemu zmierzyć ile to będzie 25 cm. I wychodzi że musiałbym ściąć do ramion a ja nigdy nie miałam takich krótkich włosów i muszę to poważnie przemyśleć :)

Do ramion to najlepsza długość !
Bo łatwo związać a i rozpuszczone dobrze wyglądają :)

reklama
Do góry