KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Któraś pisała o dekorowaniu halloweenowym
Zobacz załącznik 911173
Aaa i słodziaki-świeżaki dla szpanu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Któraś pisała o dekorowaniu halloweenowym
Zobacz załącznik 911173
Bo póki śpią mogę sprzątać i delektować się porządkiem...! Potem wstają i jest syf...To Ty nieźle szalejesz od rana z porządkami
Albo jaki szpital położniczy albo DSM... ew. dom małego dziecka jak jest u wasTo położna jakaś dała. Domyślam się, że dostała od przedstawiciela handlowego. Mama wzięła, bo głupio jej było odmówić i teraz mi zalega. Jak żadna z Was nie będzie chciała, to nie wiem... Do domu samotnej matki zawiozę? Przyjmują takie rzeczy?
Weź nic nie mów... rzygam tymi biedronkowymi maskotkami. Naklejkami i historiami. typu "mama a Zuzia ma 4 słodziaki"Aaa i słodziaki-świeżaki dla szpanu
No wiem mój to czczci darciem ryjka... no marudzi jak cholera... wyje wyje wyje@GoJ nasze dzieci dzisiaj 2 miesiące kończą!!!
No to sie wymienili... mój do dziś był aniołeczkiem...Mojemu chyba już skok minął i jest zaje.isty dzisiaj
Fajna inicjatywa ja tez bym poszla, jakbym miala blizejTo widzę wszystko ruszyło pełną parą
Super inicjatywa i gdyby u nas odbywało się coś takiego to bardzo chętnie bym poszła .
Fajnie że Twoja doula się też w to zaangażowała i że Ci pomoże
"Co Ty mama , chcesz ode mnie zobacz jaki jestem szczęśliwy jak mnie bujasz [emoji39] " super Mikołaj się zrobił [emoji6]Bujam nogą małego... nic zrobić się nie da bo młody dziś na wkurzu...
Zobacz załącznik 911220 Zobacz załącznik 911221
Zaiste prezent wyjatkowo nietrafiony przeciez mogly podpytac mame co chcesz lub potrzebujesz... pieluchy bylyby lepszym prezentem lub bon podarunkowyDzień dobry
Dziękuję dziewczyny
Ale się dziś wyspałam! Olaboga, szaleństwo!
Dziewczyny, moja mama dostała "dla mnie" mleko modyfikowane od koleżanek w pracy (swoją drogą - co za durny prezent, tym bardziej, że wiedza, że karmię piersią i że córkę długo karmiłam). Używa któraś? Oddam za koszty wysyłki ważne do kwietnia 2019Zobacz załącznik 911164