reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry ;)
Dziękuję dziewczyny ;)
Ale się dziś wyspałam! Olaboga, szaleństwo!

Dziewczyny, moja mama dostała "dla mnie" mleko modyfikowane od koleżanek w pracy (swoją drogą - co za durny prezent, tym bardziej, że wiedza, że karmię piersią i że córkę długo karmiłam). Używa któraś? Oddam za koszty wysyłki :) ważne do kwietnia 2019Zobacz załącznik 911164
No naprawdę nietrafiony prezent . Tym bardziej że takie rzeczy to się kupuje pod dziecko w sensie nawet jeśli kobieta karmi mm to ma swoje wybrane którym karmi cały czas . Mogły dać tą kasę w kopertę i bardziej by się przydało :)
No ale chciały dobrze :)

Moja mama to ma tak czysto że można by jeść z podłogi.
Więc jak ona przyjedzie do mnie to zaraz wypatrzy moje niedociągnięcia :unsure:
Jak jej powiedziałam że mam teraz ciężko zrobić wszystko na raz (że względu na Ulke) to stwierdziła że chyba jako mama to ona może mi zwrócić uwagę .....:confused:
Ble ble i koło się zamyka
Dlatego ja mam zryty beret i się przejmuje wszystkim i zamiast odpoczywać to napieprzam na szmacie.
A moja nie mogła patrzeć na brudny prysznic i sama mi umyla

Dzień dobry ;)
Dziękuję dziewczyny ;)
Ale się dziś wyspałam! Olaboga, szaleństwo!

Dziewczyny, moja mama dostała "dla mnie" mleko modyfikowane od koleżanek w pracy (swoją drogą - co za durny prezent, tym bardziej, że wiedza, że karmię piersią i że córkę długo karmiłam). Używa któraś? Oddam za koszty wysyłki :) ważne do kwietnia 2019Zobacz załącznik 911164
W ogóle co za pomysł kupować mleko w prezencie nie pytając czy używa albo chociaż jakie używa??? Omg ludzie nie mają mózgu... U nas został bebilon pronutra i wkoncu od kilku dni widzę rzadkie kupy hura Ola la

reklama
Do góry