reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Przed, potem na krotko udalo mi sie zejsc ponizej 3, w ciazy na poczatku znowu 4 i po podwyzszeniu dawki leku zbilo sie do 2,5. A pod koniec ciazy jak mi wyszedl wynik 0,8 to poszlam powtorzyc badanie:p no i teraz ponizej normy
A jak się czułaś przy takim TSH? Ja to bym chyba była nieprzytomna :(
A co jest 12stego?
Z racji, że 11 to niedziela to 12 zrobili wolnego.

Ale naklepalyscie tych postow :D
Dziewczyny... Kuba od wczoraj straaasznie nagazowany.... caly czas popuszcza.... spi i popuszcza... podajw espumisan dlugo spi przez dzien na brzuszku masuje...

Od przedwczoraj od rana nie zrobil kupy. Steka i steka do tego te gazy.

Pomozcie...

Pozamiatałam. Umyłam podłogi. A wy co się lenicie? :-D.
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek :-D
Mieszkanie w bloku ;) z lat 80tych...

@Aniabrz. wykupa się w końcu... pierdzi to nie jest źle. Miki to teraz już się ogarnął. Wali rano 2÷3 kupki no dobra kupska po pachy a potem nic. Ale wcześniej potrafił tylko kleksy a prawilna kupa raz na kilka dni. Póki nie ponsowieje i jie wyje przy tym jest ok.

Ale naklepalyscie tych postow :D
Dziewczyny... Kuba od wczoraj straaasznie nagazowany.... caly czas popuszcza.... spi i popuszcza... podajw espumisan dlugo spi przez dzien na brzuszku masuje...

Od przedwczoraj od rana nie zrobil kupy. Steka i steka do tego te gazy.

Pomozcie...

Nic nie poradzisz. Moj tez z tych stekajacych, ale po espumisanie ciut lepiej.
W ogole zauwazylam zaleznosc
Przy espumisanie czesciej puszcza gazy i dobrze sie wyproznia, ale wlasnie masakrycznie steka.
A jak daje delicol to mniej steka, ale tez nie robi kupki i rzadko puszcza baki, a jak juz to smierdzace.
Myslalam, ze nic mu nie daja krople, ale teraz z perspektywy czasu widze zaleznosc

Witam się no jak mały zjadł o 3 to wtedy zawsze znaczyna się u mnie akcja będę wypluwac smoka a ty mi go co sekundę wkładaj albo będę stekac więc przewijam i jak już Godz do 4 się bujamy to biorę go do siebie i kimamy do następnego karmienia a nad ranem najlepiej się śpi, ale mam już uśmiechy mam hura

Załączniki

• DSC_2711.JPG
    DSC_2711.JPG
    824,2 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC_2710.JPG
    DSC_2710.JPG
    914,7 KB · Wyświetleń: 109
Dziś mam gościa koleżankę kupilam ciasto ehhh my którzy sami robimy poleciałam na łatwiznę :) muszę chatę ogarnąć ale już to samo mnie nudzi i nawet nie chce się gotować

reklama
Do góry