reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dobry.
Nocka srednia. Nina wiecznie sie kreci i szuka albo cyca albo smoka. Na dodatek spała caluski dzien i nocka bajabongo. Ratunku. No i nie dojechalam do ginekologa bo gosciu mi przypierdolil w auto i mam drzwi i zderzak out. Tylko sie zdenerwowalam. Na szczescie maz przyjechal z oswiadczeniem bo ja w nerwach nic bym nie napisala.
Czekam az ksiezna wstanie i jedziemy na turniej syna potem bedziemy chate robic na halloween

Załączniki

• 20181027_073135.jpg
    20181027_073135.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 122
Pozamiatałam. Umyłam podłogi. A wy co się lenicie? :-D.
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek :-D
Mieszkanie w bloku ;) z lat 80tych...

@Aniabrz. wykupa się w końcu... pierdzi to nie jest źle. Miki to teraz już się ogarnął. Wali rano 2÷3 kupki no dobra kupska po pachy a potem nic. Ale wcześniej potrafił tylko kleksy a prawilna kupa raz na kilka dni. Póki nie ponsowieje i jie wyje przy tym jest ok.
Nic nie poradzisz. Moj tez z tych stekajacych, ale po espumisanie ciut lepiej.
W ogole zauwazylam zaleznosc
Przy espumisanie czesciej puszcza gazy i dobrze sie wyproznia, ale wlasnie masakrycznie steka.
A jak daje delicol to mniej steka, ale tez nie robi kupki i rzadko puszcza baki, a jak juz to smierdzace.
Myslalam, ze nic mu nie daja krople, ale teraz z perspektywy czasu widze zaleznosc
Dzieki dziewczyny tak mi go szkoda... w zasadzie przespal w nocy moze kilka godzin... z czego wuiekszosc na mnie chhba ewidentnie go brzuszek bolal. O 6 rano polozylam go na brzuchu na lozku u nas i spi do teraz.

Jestem nie zywa:D oko czerwone jak nie wiem zaropiale chyba mama zapalenie spojowki. Tydzien temu bylo to samo.
Cos sprawdzonego na to polecicie?

Pozamiatałam. Umyłam podłogi. A wy co się lenicie? :-D.
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek :-D
Mieszkanie w bloku ;) z lat 80tych...
My też mieszkamy w takim bloku i faktycznie słychać jak ktoś pierdnie 3 piętra niżej [emoji23] a o sikaniu sąsiada nie wspomnę.

Troche ospala, ale jakos tak bez szalu. Tylko wlosy garsciami wypadaly ;)
Współczuję. Ja to muszę mieć koło 1-1.5 to się najlepiej czuję.

Dobry.
Nocka srednia. Nina wiecznie sie kreci i szuka albo cyca albo smoka. Na dodatek spała caluski dzien i nocka bajabongo. Ratunku. No i nie dojechalam do ginekologa bo gosciu mi przypierdolil w auto i mam drzwi i zderzak out. Tylko sie zdenerwowalam. Na szczescie maz przyjechal z oswiadczeniem bo ja w nerwach nic bym nie napisala.
Czekam az ksiezna wstanie i jedziemy na turniej syna potem bedziemy chate robic na halloween
Ale nic ci się nie stało? Samochód to tylko rzecz. Nerwów się najadłaś pewnie.

Witam się no jak mały zjadł o 3 to wtedy zawsze znaczyna się u mnie akcja będę wypluwac smoka a ty mi go co sekundę wkładaj albo będę stekac więc przewijam i jak już Godz do 4 się bujamy to biorę go do siebie i kimamy do następnego karmienia a nad ranem najlepiej się śpi, ale mam już uśmiechy mam hura
Miki dziś rano jak już drugą pobudkę zaliczył (tę prawilną) też ani ryku, ani marudzenia tylko uśmiechy całym sobą... Kocham to.

Ja to się ostro jaram chłopem co umie pogadać na poziomie i jest sarkastyczny i taki na dystans. Kiedyś wyczytałam że jestem sapioseksualna czyli że potrafi mnie zakręcić kaszalot jeśli jego inteligencja mi imponuje...

Ja tez tak mam dlatego na studiach lubiłam chodzić na wykłady mądrych kolesi by ich posłuchać a potem mi się śnili po nocach :p

Mój jest z tych normalnych ale mnie jara. Choć mówi akurat mało :)

Dobry.

Dobrze, ze nie jechalas z dzieckiem i ze nic Ci sie nie stalo!

reklama
Do góry