Ej mój to śpioch za mną chyba w ciąży tylko spałamShaggy to ładnie pospał, mój 5h spał, teraz 2h walczymy aby usnął ponownie.... :/ leży w łóżeczku i sobie chrumka
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej mój to śpioch za mną chyba w ciąży tylko spałamShaggy to ładnie pospał, mój 5h spał, teraz 2h walczymy aby usnął ponownie.... :/ leży w łóżeczku i sobie chrumka
Pozamiatałam. Umyłam podłogi. A wy co się lenicie? .
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek
Mieszkanie w bloku z lat 80tych...
@Aniabrz. wykupa się w końcu... pierdzi to nie jest źle. Miki to teraz już się ogarnął. Wali rano 2÷3 kupki no dobra kupska po pachy a potem nic. Ale wcześniej potrafił tylko kleksy a prawilna kupa raz na kilka dni. Póki nie ponsowieje i jie wyje przy tym jest ok.
Dzieki dziewczyny tak mi go szkoda... w zasadzie przespal w nocy moze kilka godzin... z czego wuiekszosc na mnie chhba ewidentnie go brzuszek bolal. O 6 rano polozylam go na brzuchu na lozku u nas i spi do teraz.Nic nie poradzisz. Moj tez z tych stekajacych, ale po espumisanie ciut lepiej.
W ogole zauwazylam zaleznosc
Przy espumisanie czesciej puszcza gazy i dobrze sie wyproznia, ale wlasnie masakrycznie steka.
A jak daje delicol to mniej steka, ale tez nie robi kupki i rzadko puszcza baki, a jak juz to smierdzace.
Myslalam, ze nic mu nie daja krople, ale teraz z perspektywy czasu widze zaleznosc
My też mieszkamy w takim bloku i faktycznie słychać jak ktoś pierdnie 3 piętra niżej [emoji23] a o sikaniu sąsiada nie wspomnę.Pozamiatałam. Umyłam podłogi. A wy co się lenicie? .
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek
Mieszkanie w bloku z lat 80tych...
Współczuję. Ja to muszę mieć koło 1-1.5 to się najlepiej czuję.Troche ospala, ale jakos tak bez szalu. Tylko wlosy garsciami wypadaly
Ale nic ci się nie stało? Samochód to tylko rzecz. Nerwów się najadłaś pewnie.Dobry.
Nocka srednia. Nina wiecznie sie kreci i szuka albo cyca albo smoka. Na dodatek spała caluski dzien i nocka bajabongo. Ratunku. No i nie dojechalam do ginekologa bo gosciu mi przypierdolil w auto i mam drzwi i zderzak out. Tylko sie zdenerwowalam. Na szczescie maz przyjechal z oswiadczeniem bo ja w nerwach nic bym nie napisala.
Czekam az ksiezna wstanie i jedziemy na turniej syna potem bedziemy chate robic na halloween
Miki dziś rano jak już drugą pobudkę zaliczył (tę prawilną) też ani ryku, ani marudzenia tylko uśmiechy całym sobą... Kocham to.Witam się no jak mały zjadł o 3 to wtedy zawsze znaczyna się u mnie akcja będę wypluwac smoka a ty mi go co sekundę wkładaj albo będę stekac więc przewijam i jak już Godz do 4 się bujamy to biorę go do siebie i kimamy do następnego karmienia a nad ranem najlepiej się śpi, ale mam już uśmiechy mam hura
Ja to się ostro jaram chłopem co umie pogadać na poziomie i jest sarkastyczny i taki na dystans. Kiedyś wyczytałam że jestem sapioseksualna czyli że potrafi mnie zakręcić kaszalot jeśli jego inteligencja mi imponuje...
Dobry.
Nocka srednia. Nina wiecznie sie kreci i szuka albo cyca albo smoka. Na dodatek spała caluski dzien i nocka bajabongo. Ratunku. No i nie dojechalam do ginekologa bo gosciu mi przypierdolil w auto i mam drzwi i zderzak out. Tylko sie zdenerwowalam. Na szczescie maz przyjechal z oswiadczeniem bo ja w nerwach nic bym nie napisala.
Czekam az ksiezna wstanie i jedziemy na turniej syna potem bedziemy chate robic na halloween
Ty... a gdzie takich sprzedają? Biorę dwie sztuki!