A co jest 12stego?Weź się konkretnie dowiedz bo ten nasz rząd kombinuje że 12 listopada ma być dniem wolnym od pracy... Niby z wyjątkami ale lepiej się dowiedzieć
reklama
Mój teraz śpiU nas pobudka była o 3:30 teraz młody śpi a ja nie mogę. Zreszta on zawsze na tej drzemce wydaje dźwięki i co mi oko poleci to zaraz się wybudzam.. nie wiem czemu on tak ma
Cyc mi pęka... mleko leci.. a on se przez sen jęczu stęka...
AgulaK82
Fanka BB :)
No coś tam właśnie chodzi o tę 100 rocznicę Niepodległości, a że 11 listopada jest w niedzielę to tak czy siak jest wolne to oni chcą tylko w tym roku zrobić jeszcze 12A co jest 12stego?
Co ty ja mu robię. Raz chciał sam to się zesrał i suma summarrum musiałam mu zrobić. Ja swoje sobie sama robiłam. Jemu też ca cały okres gipsu i jeszcze tydzien po przepisali.Goj mi te zastrzyki przepisała na cały pológ ta młoda wredna siksa, mąż mówi że po złości mi to zrobiła twój mąż sam sobie wykonuje? Ja nie dałam rady, mąż mi robi. Bajdelka widziałam że już gruba czapę założyłaś małemu, ja to kurde w tym tygodniu tylko raz na spacerze byłam z małym :/ córka ten tydzień z nami w domu bo przeziębiona. Olkafasolka my też usg jamy brzusznej w listopadzie, i usg bioderek. Ale też mamy skierowanie na morfologię i żelazo, wy też miałyście dla dzieciaków? Kurde mi żal będzie jak go ukluja :/ i sobie przy okazji zrobię tsh.
A... no to rychło w czas...No coś tam właśnie chodzi o tę 100 rocznicę Niepodległości, a że 11 listopada jest w niedzielę to tak czy siak jest wolne to oni chcą tylko w tym roku zrobić jeszcze 12
Jemu przy okazji żółtaczki robili najpierw na IP a cztery dni potem w przychodni i niestetu 2x w to samo miejsce...Goj mi te zastrzyki przepisała na cały pológ ta młoda wredna siksa, mąż mówi że po złości mi to zrobiła twój mąż sam sobie wykonuje? Ja nie dałam rady, mąż mi robi. Bajdelka widziałam że już gruba czapę założyłaś małemu, ja to kurde w tym tygodniu tylko raz na spacerze byłam z małym :/ córka ten tydzień z nami w domu bo przeziębiona. Olkafasolka my też usg jamy brzusznej w listopadzie, i usg bioderek. Ale też mamy skierowanie na morfologię i żelazo, wy też miałyście dla dzieciaków? Kurde mi żal będzie jak go ukluja :/ i sobie przy okazji zrobię tsh.
Ja to się ostro jaram chłopem co umie pogadać na poziomie i jest sarkastyczny i taki na dystans. Kiedyś wyczytałam że jestem sapioseksualna czyli że potrafi mnie zakręcić kaszalot jeśli jego inteligencja mi imponuje...Oglądałam Tully. Aż się popłakałam.
Co do oddawania włosów to zawsze chciałam. Miałam włosy do pasa i ścięłam na chłopca, ale niestety rozjaśniane na blond były
Mój chłop według mnie przystojny, ale zależy co kto lubi. Ma dobre gadane, więc potrafi zaczarować
Trudno najwyżej mnie zjeb.. że tak się wlekę... ale serio czasem zastanawiam się jakim cudem pamietam jak się nazywam.Ja byłam w skończonym 7 prywatnie (70 zł), bo na NFZ najbliżej miałam 60km to na jedno by wyszło.Chyba do 12 tygodnia to pierwsze badanie jest?
Handlowa i ta teraz i następna. Zawsze gdy bezświąteczna to pierwsza i ostatnia choć ja przywykłam do zamkniętych w niedzielę sklepów i jakoś nie chodzę nawet w handlowe...Agula to my od 2giej nie śpimy więc podobnie. Też bym chętnie już spać poszła :/ a mały się kręci, coś tam mruczy. Miałam rano na bazarek pojechać ale nie dam rady, będę nieprzytomna :/ może w nd bo chyba handlowa będzie ?
reklama
U mnie do tej ZIKO dwa osiedla przychodzą i kokejki w kosmos mimo 4 kas ale stare baby gadają że z 6 aptek w okolicy najtańszaA Ziko i tak jest najtańsza...
Ja to do apteki wysyłam zawsze K bo mi żal patrzeć jak tyle kasy tam zostaje
No chyba ze jestem chora i potrzebuje ratunku bo najgorzej to na witaminy i dermokosmetyki