Start się zbuntował poszedł spać do dzieciJeszcze starego brakuje i rodzinka.pl w komplecie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tego młodszego (średniego) ledwo widać [emoji6]
reklama
A jak się czułaś przy takim TSH? Ja to bym chyba była nieprzytomnaPrzed, potem na krotko udalo mi sie zejsc ponizej 3, w ciazy na poczatku znowu 4 i po podwyzszeniu dawki leku zbilo sie do 2,5. A pod koniec ciazy jak mi wyszedl wynik 0,8 to poszlam powtorzyc badanieno i teraz ponizej normy
Z racji, że 11 to niedziela to 12 zrobili wolnego.A co jest 12stego?
Aniabrz
Fanka BB :)
Ale naklepalyscie tych postow
Dziewczyny... Kuba od wczoraj straaasznie nagazowany.... caly czas popuszcza.... spi i popuszcza... podajw espumisan dlugo spi przez dzien na brzuszku masuje...
Od przedwczoraj od rana nie zrobil kupy. Steka i steka do tego te gazy.
Pomozcie...
Dziewczyny... Kuba od wczoraj straaasznie nagazowany.... caly czas popuszcza.... spi i popuszcza... podajw espumisan dlugo spi przez dzien na brzuszku masuje...
Pomozcie...
Pozamiatałam. Umyłam podłogi. A wy co się lenicie?
.
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek
Mieszkanie w bloku
z lat 80tych...
@Aniabrz. wykupa się w końcu... pierdzi to nie jest źle. Miki to teraz już się ogarnął. Wali rano 2÷3 kupki no dobra kupska po pachy a potem nic. Ale wcześniej potrafił tylko kleksy a prawilna kupa raz na kilka dni. Póki nie ponsowieje i jie wyje przy tym jest ok.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Mieszkanie w bloku
@Aniabrz. wykupa się w końcu... pierdzi to nie jest źle. Miki to teraz już się ogarnął. Wali rano 2÷3 kupki no dobra kupska po pachy a potem nic. Ale wcześniej potrafił tylko kleksy a prawilna kupa raz na kilka dni. Póki nie ponsowieje i jie wyje przy tym jest ok.
D
Deleted member 180961
Gość
A jak się czułaś przy takim TSH? Ja to bym chyba była nieprzytomnaZ racji, że 11 to niedziela to 12 zrobili wolnego.
Troche ospala, ale jakos tak bez szalu. Tylko wlosy garsciami wypadaly
D
Deleted member 180961
Gość
Ale naklepalyscie tych postow![]()
Pomozcie...
Nic nie poradzisz. Moj tez z tych stekajacych, ale po espumisanie ciut lepiej.
W ogole zauwazylam zaleznosc
Przy espumisanie czesciej puszcza gazy i dobrze sie wyproznia, ale wlasnie masakrycznie steka.
A jak daje delicol to mniej steka, ale tez nie robi kupki i rzadko puszcza baki, a jak juz to smierdzace.
Myslalam, ze nic mu nie daja krople, ale teraz z perspektywy czasu widze zaleznosc
18grudzien
Hahaha
18grudzien
Witam się no jak mały zjadł o 3 to wtedy zawsze znaczyna się u mnie akcja będę wypluwac smoka a ty mi go co sekundę wkładaj albo będę stekac więc przewijam i jak już Godz do 4 się bujamy to biorę go do siebie i kimamy do następnego karmienia a nad ranem najlepiej się śpi, ale mam już uśmiechy mam hura
Załączniki
18grudzien
Dziś mam gościa koleżankę kupilam ciasto ehhh my którzy sami robimy poleciałam na łatwiznę
muszę chatę ogarnąć ale już to samo mnie nudzi i nawet nie chce się gotować
reklama
Mama7
W ktorym tygodniu robicie usg bioderek? Na NFZ czy prywatnie? Znacie dobrego lekarza w W-wie?
Ja na NFZ. Mam skierowanie i na Bemowie robią tylko w 1 przychodni. Tam jesteśmy zapisami na początek listopada