reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Przed, potem na krotko udalo mi sie zejsc ponizej 3, w ciazy na poczatku znowu 4 i po podwyzszeniu dawki leku zbilo sie do 2,5. A pod koniec ciazy jak mi wyszedl wynik 0,8 to poszlam powtorzyc badanie:p no i teraz ponizej normy
A jak się czułaś przy takim TSH? Ja to bym chyba była nieprzytomna :(
A co jest 12stego?
Z racji, że 11 to niedziela to 12 zrobili wolnego.

Ale naklepalyscie tych postow :D
Dziewczyny... Kuba od wczoraj straaasznie nagazowany.... caly czas popuszcza.... spi i popuszcza... podajw espumisan dlugo spi przez dzien na brzuszku masuje...

Od przedwczoraj od rana nie zrobil kupy. Steka i steka do tego te gazy.

Pomozcie...

Pozamiatałam. Umyłam podłogi. A wy co się lenicie? :-D.
Idę sprzątać dalej.
U sąsiadów nad nami też nie śpią. Co chwile jakaś szklana butelka dzwoni po podłodze... a teraz ktoś się załatwiał i przepycha kibelek :-D
Mieszkanie w bloku ;) z lat 80tych...

@Aniabrz. wykupa się w końcu... pierdzi to nie jest źle. Miki to teraz już się ogarnął. Wali rano 2÷3 kupki no dobra kupska po pachy a potem nic. Ale wcześniej potrafił tylko kleksy a prawilna kupa raz na kilka dni. Póki nie ponsowieje i jie wyje przy tym jest ok.

Ale naklepalyscie tych postow :D
Dziewczyny... Kuba od wczoraj straaasznie nagazowany.... caly czas popuszcza.... spi i popuszcza... podajw espumisan dlugo spi przez dzien na brzuszku masuje...

Od przedwczoraj od rana nie zrobil kupy. Steka i steka do tego te gazy.

Pomozcie...

Nic nie poradzisz. Moj tez z tych stekajacych, ale po espumisanie ciut lepiej.
W ogole zauwazylam zaleznosc
Przy espumisanie czesciej puszcza gazy i dobrze sie wyproznia, ale wlasnie masakrycznie steka.
A jak daje delicol to mniej steka, ale tez nie robi kupki i rzadko puszcza baki, a jak juz to smierdzace.
Myslalam, ze nic mu nie daja krople, ale teraz z perspektywy czasu widze zaleznosc

Witam się no jak mały zjadł o 3 to wtedy zawsze znaczyna się u mnie akcja będę wypluwac smoka a ty mi go co sekundę wkładaj albo będę stekac więc przewijam i jak już Godz do 4 się bujamy to biorę go do siebie i kimamy do następnego karmienia a nad ranem najlepiej się śpi, ale mam już uśmiechy mam hura

Załączniki

• DSC_2711.JPG
    DSC_2711.JPG
    824,2 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC_2710.JPG
    DSC_2710.JPG
    914,7 KB · Wyświetleń: 112
Dziś mam gościa koleżankę kupilam ciasto ehhh my którzy sami robimy poleciałam na łatwiznę :) muszę chatę ogarnąć ale już to samo mnie nudzi i nawet nie chce się gotować

reklama
Do góry