reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
My dzisiaj byliśmy w końcu u położnej :)
Sami mieliśmy jechać bo dla niej za daleko, alw dobrze przynajmniej w domu nas nie nachodziła.

W ogóle sprawdziła kikut, patrzy ze trzyma się na jednym włosie tu mu obcięła czy co- nawet nie wiem- bo jak nim ruszyła i tak odcięła to mi się słabo robiło ( jestem matka panikara)
Ale teraz jeszcze ma ciut tej pępowiny z brzegu i mamy wacikami ze spirytusem pielęgnować.

Mały wazy 3940 a 2 tyg temu ważył przy wyjściu 3480.. niby zaznaczone, że prawidłowo przybiera na wadze. Ale jak czytam o Waszych co 400 g w tydzień a mój na mieszance tak mało to się zastanawiam czy aby mu więcej niw dawać bo ja tak pilnuje tych porcji by go nie przekarmic i nie wiem..
On taki malutki mi się ciagle wydaje

Dobry wieczór wszystkim [emoji5] My dziś z rana pojechaliśmy szybko kupić laktator i termometr aby mieć w razie W, a potem trzeba było z deka chatę ogarnąć bo dziś mieliśmy gości [emoji5] były moje koleżanki zobaczyć Julcie i przywiozły prezenciki dla niej, dostała kilka ciuszków takich większych oraz Szumiącego Misia [emoji16] Julcia po kąpieli, najedzona i śpi, jedno zdjęcie jeszcze zanim zasnęła i jedno z przed chwili [emoji6]Zobacz załącznik 906615Zobacz załącznik 906616
Śliczna pyzunia [emoji5]

reklama
:O A to innowacje wprowadziły, pierwszy raz się spotkałam z czymś takim :p Ja w szpitalu sama kąpałam młodego - samą wodą i szarym mydłem

Mój to był kąpany dopiero w 8 dobie życia :)
W szpitalu nawet na moment mi go nie zabierali. Tylko wieźli mnie na sale pooperacyjna i odrazu do cyca dostawiali. Nawet nie byłam pewna jak wyglada bo nie mogłam się ruszać a wisiał mi na cycu :p

Do góry