nawet na sucha skórka? to niczym się nie robi zeby tej ciemieniuchy nie było?Niczym
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
A czym smarujecie główkę po myciu?
Ja też niczym. Tylko czeszę
W szpitalu wieczorna toaleta jak robiły to mały wracał z oliwka na głowie wiec stad to pytanie po co sie to robi i na co .?? Po co smarować pytam bo nie wiem czemu ci to do glowy przyszlo...
Niczym oczywiście chyba żeby miał ciemieniuszkę
KINDERBUENOO88
My dzisiaj byliśmy w końcu u położnej
Sami mieliśmy jechać bo dla niej za daleko, alw dobrze przynajmniej w domu nas nie nachodziła.
W ogóle sprawdziła kikut, patrzy ze trzyma się na jednym włosie tu mu obcięła czy co- nawet nie wiem- bo jak nim ruszyła i tak odcięła to mi się słabo robiło ( jestem matka panikara)
Ale teraz jeszcze ma ciut tej pępowiny z brzegu i mamy wacikami ze spirytusem pielęgnować.
Mały wazy 3940 a 2 tyg temu ważył przy wyjściu 3480.. niby zaznaczone, że prawidłowo przybiera na wadze. Ale jak czytam o Waszych co 400 g w tydzień a mój na mieszance tak mało to się zastanawiam czy aby mu więcej niw dawać bo ja tak pilnuje tych porcji by go nie przekarmic i nie wiem..
On taki malutki mi się ciagle wydaje
Sami mieliśmy jechać bo dla niej za daleko, alw dobrze przynajmniej w domu nas nie nachodziła.
W ogóle sprawdziła kikut, patrzy ze trzyma się na jednym włosie tu mu obcięła czy co- nawet nie wiem- bo jak nim ruszyła i tak odcięła to mi się słabo robiło ( jestem matka panikara)
Ale teraz jeszcze ma ciut tej pępowiny z brzegu i mamy wacikami ze spirytusem pielęgnować.
Mały wazy 3940 a 2 tyg temu ważył przy wyjściu 3480.. niby zaznaczone, że prawidłowo przybiera na wadze. Ale jak czytam o Waszych co 400 g w tydzień a mój na mieszance tak mało to się zastanawiam czy aby mu więcej niw dawać bo ja tak pilnuje tych porcji by go nie przekarmic i nie wiem..
On taki malutki mi się ciagle wydaje
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Ja kapie codziennie.
Mindo.wagi zostalo 10kg 15kg mi poszlo..
I pierwsza kolka za nami. dzizas. 2h mnie wy...wykonczylo
Teraz cycuje spokojnie.
Mindo.wagi zostalo 10kg 15kg mi poszlo..
I pierwsza kolka za nami. dzizas. 2h mnie wy...wykonczylo
Teraz cycuje spokojnie.
Adell1994
Ja niczym nie smarujęA czym smarujecie główkę po myciu?
KINDERBUENOO88
Chyba ten, co Ty masz - natursen, czy jakoś tak
Nie, dopiero jeśli jest ciemieniucha, to się działa. Jak nie, to po co? Reszty ciała też niczym nie smaruję, bo mały ma piękną skórkę i szkoda mi zatykać mu pory
Aaa No te smoki to spoko są
Ja to lubię takie eco badziewia
AgulaK82
Ja też niczym nie smaruje.A czym smarujecie główkę po myciu?
KatarzynaCarmen
Śliczna pyzunia [emoji5]Dobry wieczór wszystkim [emoji5] My dziś z rana pojechaliśmy szybko kupić laktator i termometr aby mieć w razie W, a potem trzeba było z deka chatę ogarnąć bo dziś mieliśmy gości [emoji5] były moje koleżanki zobaczyć Julcie i przywiozły prezenciki dla niej, dostała kilka ciuszków takich większych oraz Szumiącego Misia [emoji16] Julcia po kąpieli, najedzona i śpi, jedno zdjęcie jeszcze zanim zasnęła i jedno z przed chwili [emoji6]Zobacz załącznik 906615Zobacz załącznik 906616
reklama
KINDERBUENOO88
:O A to innowacje wprowadziły, pierwszy raz się spotkałam z czymś takim Ja w szpitalu sama kąpałam młodego - samą wodą i szarym mydłem
Mój to był kąpany dopiero w 8 dobie życia
W szpitalu nawet na moment mi go nie zabierali. Tylko wieźli mnie na sale pooperacyjna i odrazu do cyca dostawiali. Nawet nie byłam pewna jak wyglada bo nie mogłam się ruszać a wisiał mi na cycu