Ja czasem skuszam się na takie właśnie extra coś dla młodego ale to jak do ludzi idziemy w domu byle szybciej do pieluchy się dostaćMój 59cm urodzony więc od razu rozmiar 62 mam ochotę kupić mu coś ładnego typowo chlopiecego bo na razie to po siostrze nosi ciuszki lub uniwersalne kolory.
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dużo zdrówka ;*
A jak po wizycie dziadków ?.
A po teściach w porządku było miło, nawieźli pierogów, Rolad i słoików. Cieszyli się małym, co chwile do niego zaglądali, to było bardzo miłe najmniej się interesowali ciaza, a pierwsi przyjechali. Trochę niesprawiedliwie ich oceniłam... a i słodziaka przywieźli
No to z tyt. urodzenia dziecka przy nie przekroczeniu dochodów. Tak pomyślałam ale to i tak więcej będzie niż 2 koła... dlatego się zadtanawiałam czy o czymś nie wiem...Becikowe tysiąc i drugi tysiąc zapomogi jako takiej jeśli dochody są poniżej iluś tam
KINDERBUENOO88
Ja używam bebilon, iu odpukac wszystko jest super [emoji5]
My tez Bebilion
KINDERBUENOO88
Mój 59cm urodzony więc od razu rozmiar 62 mam ochotę kupić mu coś ładnego typowo chlopiecego bo na razie to po siostrze nosi ciuszki lub uniwersalne kolory.
Kurczę a mój 59 cm urodzony tak samo i wciąż nosi 56 i nawet jeszcze nie wskazują ze wkrótce maja być za małe... kurczę co on nie rośnie czy jak... pierwsza wizyta u położnej dopiero w czwartek a on zaraz dwa tygodnie będzie miał
oluchapoducha
Kinder a jak pies już się uspokoił?
KINDERBUENOO88
Kinder a jak pies już się uspokoił?
Uspokoił do ideału jeszcze kawałek ale już nie reaguje na Małego. Spokojnie go wącha śle częściej jak słyszy jak płacze to ucieka na balkon. W nocy normalnie śpimy we czwórkę w łóżku. To wszystko mega mnie uspokoiło bo te pierwsze dwa dni byłam załamana.
Zwłaszcza, że wiecie jakie miałam więzi z mym synkiem innej rasy
Bo to moum zdaniem i od rozmiaru ciuchów (62 od 62 mogą i 10cm się różnić) i od wagi dziecka i długości kończyn...Kurczę a mój 59 cm urodzony tak samo i wciąż nosi 56 i nawet jeszcze nie wskazują ze wkrótce maja być za małe... kurczę co on nie rośnie czy jak... pierwsza wizyta u położnej dopiero w czwartek a on zaraz dwa tygodnie będzie miał
U Nas na ten przykład 62 są nogawki ok ale Mikołaj ma dłuuuugie kopytka... jak modelka na wybiegu. Ale górę to 56 jeszcze ponosi jak mniemam dość długo.
reklama
oluchapoducha
To się cieszę że już jest dużo lepiej ja też psiara jestem. Uważam że dzieci lepiej się wychowują w towarzystwie czworonoga