reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mamusia uszyla mi mufke :biggrin2:

Załączniki

• received_2025516887506968.jpeg
    received_2025516887506968.jpeg
    136,4 KB · Wyświetleń: 126
  • received_918660778330504.jpeg
    received_918660778330504.jpeg
    301,1 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Mam papier od lekarza i jutro składam becikowe zawsze to 2000zl wpadnie, chrzciny zrobimy w grudniu na nasz 10 rocznice ślubu będzie dwa w jednym, i mam ambitny plan dokończyć robienie zębów! Muszę o siebie zadbać.....

Widziałyście te śniegowce w biedrze dla dzieci? Fajna cena na zimę i zastanawiam się się czy im nie kupić????

Kuźwa. Męczę się z młodym prawie godzinę. Pielucha sucha, brzuch miękki jak nie płacze, cycka niet, tulenia niet, bujanie, szum, karuzela, grzechotka, książeczka kontrastowa - niet. Ciagly ryk, ale nie taki "ratunku mamo, umieram, boli mnie!", tylko taki typowo z dyskomfortu. Wiecie o co chodziło? Kiedy się uspokoił?

Jak mu zdjęłam skarpetki. Tadaaaaam!

A z ciekawostek, to pierwszy raz od tygodnia udał nam się (w miarę, bo wracalam i tak z dzieckiem na rękach) spacer w wózku :D
Gdyby oni umieli mówić byłoby nam łatwiej.......

Kuźwa. Męczę się z młodym prawie godzinę. Pielucha sucha, brzuch miękki jak nie płacze, cycka niet, tulenia niet, bujanie, szum, karuzela, grzechotka, książeczka kontrastowa - niet. Ciagly ryk, ale nie taki "ratunku mamo, umieram, boli mnie!", tylko taki typowo z dyskomfortu. Wiecie o co chodziło? Kiedy się uspokoił?

A z ciekawostek, to pierwszy raz od tygodnia udał nam się (w miarę, bo wracalam i tak z dzieckiem na rękach) spacer w wózku :D
To już wiesz przynajmniej co wkurza Miłosza :) mój nienawidzi czapek , jak czapka na głowie to takie darcie że szok , bez czapki spokój :)

Próbowałaś krepowac? Moja najlepiej się tak ma [emoji16]

reklama
Do góry