reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mamusia uszyla mi mufke :biggrin2:

Załączniki

• received_2025516887506968.jpeg
    received_2025516887506968.jpeg
    136,4 KB · Wyświetleń: 123
  • received_918660778330504.jpeg
    received_918660778330504.jpeg
    301,1 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Mam papier od lekarza i jutro składam becikowe zawsze to 2000zl wpadnie, chrzciny zrobimy w grudniu na nasz 10 rocznice ślubu będzie dwa w jednym, i mam ambitny plan dokończyć robienie zębów! Muszę o siebie zadbać.....

Widziałyście te śniegowce w biedrze dla dzieci? Fajna cena na zimę i zastanawiam się się czy im nie kupić????

Kuźwa. Męczę się z młodym prawie godzinę. Pielucha sucha, brzuch miękki jak nie płacze, cycka niet, tulenia niet, bujanie, szum, karuzela, grzechotka, książeczka kontrastowa - niet. Ciagly ryk, ale nie taki "ratunku mamo, umieram, boli mnie!", tylko taki typowo z dyskomfortu. Wiecie o co chodziło? Kiedy się uspokoił?

Jak mu zdjęłam skarpetki. Tadaaaaam!

A z ciekawostek, to pierwszy raz od tygodnia udał nam się (w miarę, bo wracalam i tak z dzieckiem na rękach) spacer w wózku :D
Gdyby oni umieli mówić byłoby nam łatwiej.......

Kuźwa. Męczę się z młodym prawie godzinę. Pielucha sucha, brzuch miękki jak nie płacze, cycka niet, tulenia niet, bujanie, szum, karuzela, grzechotka, książeczka kontrastowa - niet. Ciagly ryk, ale nie taki "ratunku mamo, umieram, boli mnie!", tylko taki typowo z dyskomfortu. Wiecie o co chodziło? Kiedy się uspokoił?

A z ciekawostek, to pierwszy raz od tygodnia udał nam się (w miarę, bo wracalam i tak z dzieckiem na rękach) spacer w wózku :D
To już wiesz przynajmniej co wkurza Miłosza :) mój nienawidzi czapek , jak czapka na głowie to takie darcie że szok , bez czapki spokój :)

Próbowałaś krepowac? Moja najlepiej się tak ma [emoji16]

reklama
Do góry