18grudzien
Fanka BB :)
I melduję się i spać papa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty nie karmisz piersią? [emoji16]
Upewniam się że jestem na bieżącoCzemu pytasz??? A ile??? Jeden tysiąc becikowe a drugi zapomoga z tytułu urodzenia dziecka
No plus jako dziecko wielodzietne do rodzinnego dodatek. Bo to na tej samej karcie. Dziś muszę się ja przejść dać te ma rodzinne, wielidzietne i tyt.urodzenia.Więcej czyli ile??? U nas dają po tysiąc mi chyba że coś się zmieniło jutro zapytam
A ja owszem bo ciepłeNapewno rośnie młodszy od mojego a mój urodzony 58cm i z rozm 62 nosi body na dl rękaw a pajace i polspiochy to jeszcze 56 ciasno już ale jeszcze nosi, ja nie lubię welurowych pajacow
Dokładnie tak jak u nas. Dół 62 jak na miarę szyty góra to rękawy do wywijania.Ja tam się cieszę że wyrasta z 56 bo miałam kilka sztuk. I jak chciałam coś jej założyć to się topiła, musiałam więc wybierać z pośród tych kilku ciuchów na codzień. A teraz jak już wchodzi w leginsy 62 to biorę z kupki pierwsze z brzegu i są ok. A urodziła się 51cm
Bluzki 62 jeszcze za duże i rękawki wywijam. No ale w końcu mam wybór bo szafka ciuchów stała prawie nieużywana.
I chwała bo lubi ulewać i czasem 3 razy dziennie przebieram