reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dużo zdrówka ;*
A jak po wizycie dziadków ?.

A po teściach w porządku :) było miło, nawieźli pierogów, Rolad i słoików. Cieszyli się małym, co chwile do niego zaglądali, to było bardzo miłe :) najmniej się interesowali ciaza, a pierwsi przyjechali. Trochę niesprawiedliwie ich oceniłam... a i słodziaka przywieźli :)

Mój 59cm urodzony więc od razu rozmiar 62 ;) mam ochotę kupić mu coś ładnego typowo chlopiecego ;) bo na razie to po siostrze nosi ciuszki ;) lub uniwersalne kolory.

Kurczę a mój 59 cm urodzony tak samo i wciąż nosi 56 i nawet jeszcze nie wskazują ze wkrótce maja być za małe... kurczę co on nie rośnie czy jak... pierwsza wizyta u położnej dopiero w czwartek a on zaraz dwa tygodnie będzie miał

Kinder a jak pies już się uspokoił?

Uspokoił:):) do ideału jeszcze kawałek ale już nie reaguje na Małego. Spokojnie go wącha śle częściej jak słyszy jak płacze to ucieka na balkon. W nocy normalnie śpimy we czwórkę w łóżku. To wszystko mega mnie uspokoiło bo te pierwsze dwa dni byłam załamana.
Zwłaszcza, że wiecie jakie miałam więzi z mym synkiem innej rasy :)

Kurczę a mój 59 cm urodzony tak samo i wciąż nosi 56 i nawet jeszcze nie wskazują ze wkrótce maja być za małe... kurczę co on nie rośnie czy jak... pierwsza wizyta u położnej dopiero w czwartek a on zaraz dwa tygodnie będzie miał
Bo to moum zdaniem i od rozmiaru ciuchów (62 od 62 mogą i 10cm się różnić) i od wagi dziecka i długości kończyn...

U Nas na ten przykład 62 są nogawki ok ale Mikołaj ma dłuuuugie kopytka... jak modelka na wybiegu. Ale górę to 56 jeszcze ponosi jak mniemam dość długo.

reklama
Do góry