reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurde chyba jestem przeziębiona :(
Mam nadzieje, że szybko minie bo tak to jestem taka rozbita na maxa :( do tego kaszel, mogę spokojnie się wykaszleć w końcu ( ale za mocno chyba kaszle bo aż mnie brzuch w środku boli)
Ja to zawsze coś, jak nie urok to sraczka...
Zdrówka życzę, miód i cytryną możesz spróbować to już ta pora roku [emoji22]

reklama
A i baki puszcza bo leżę w łóżku przy jego łożeczku i słyszę więc może będzie lepiej zobaczymy....... A napiszcie mi jak często można dziecku pomagać zrobić kupke??? W sensie np termometr włożyć do dupki albo czapka?? Wiem że za często nie wolno....

Fajnie wyspalam się w dzień i teraz oglądam tv pójdę spać po karmieniu myślę o 22 się obudzi bo jadł o 19

Mam papier od lekarza i jutro składam becikowe zawsze to 2000zl wpadnie, chrzciny zrobimy w grudniu na nasz 10 rocznice ślubu będzie dwa w jednym, i mam ambitny plan dokończyć robienie zębów! Muszę o siebie zadbać.....

Widziałyście te śniegowce w biedrze dla dzieci? Fajna cena na zimę i zastanawiam się się czy im nie kupić????
2000?

Bajdelka ja chce kupić te zimowe buty z biedronki córce, jutro chce rano pójść, nie wiem jak jest u Ciebie w miejscowości ale u mnie w wa-wie jak jest coś fajnego w dobrej cenie to wykupuja hurtowo z samego rana... a muffka super! Mi już skóra na dłoniach pęka, piecze i jest strasznie sucha, a co dopiero w zimę....

reklama
Bajdelka ja chce kupić te zimowe buty z biedronki córce, jutro chce rano pójść, nie wiem jak jest u Ciebie w miejscowości ale u mnie w wa-wie jak jest coś fajnego w dobrej cenie to wykupuja hurtowo z samego rana... a muffka super! Mi już skóra na dłoniach pęka, piecze i jest strasznie sucha, a co dopiero w zimę....
Zależy gdzie... buty u mnie w jednej z biedron leżą... Fakt że u mnie w obszarze o średnicy 2km jest około 6 biedronek...

Do góry