KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
To się cieszę że już jest dużo lepiej ja też psiara jestem. Uważam że dzieci lepiej się wychowują w towarzystwie czworonoga
Też tak myśle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się cieszę że już jest dużo lepiej ja też psiara jestem. Uważam że dzieci lepiej się wychowują w towarzystwie czworonoga
No wiemPrzypominam że Mikołaj urodził się z wagą 2790
Czemu pytasz??? A ile??? Jeden tysiąc becikowe a drugi zapomoga z tytułu urodzenia dziecka2000?
No właśnie myślę o tych butachBajdelka ja chce kupić te zimowe buty z biedronki córce, jutro chce rano pójść, nie wiem jak jest u Ciebie w miejscowości ale u mnie w wa-wie jak jest coś fajnego w dobrej cenie to wykupuja hurtowo z samego rana... a muffka super! Mi już skóra na dłoniach pęka, piecze i jest strasznie sucha, a co dopiero w zimę....
Najważniejsza walowka Hehe jedzenia nigdy za wieleA po teściach w porządku było miło, nawieźli pierogów, Rolad i słoików. Cieszyli się małym, co chwile do niego zaglądali, to było bardzo miłe najmniej się interesowali ciaza, a pierwsi przyjechali. Trochę niesprawiedliwie ich oceniłam... a i słodziaka przywieźli
Więcej czyli ile??? U nas dają po tysiąc mi chyba że coś się zmieniło jutro zapytamNo to z tyt. urodzenia dziecka przy nie przekroczeniu dochodów. Tak pomyślałam ale to i tak więcej będzie niż 2 koła... dlatego się zadtanawiałam czy o czymś nie wiem...
Napewno rośnie młodszy od mojego a mój urodzony 58cm i z rozm 62 nosi body na dl rękaw a pajace i polspiochy to jeszcze 56 ciasno już ale jeszcze nosi, ja nie lubię welurowych pajacowKurczę a mój 59 cm urodzony tak samo i wciąż nosi 56 i nawet jeszcze nie wskazują ze wkrótce maja być za małe... kurczę co on nie rośnie czy jak... pierwsza wizyta u położnej dopiero w czwartek a on zaraz dwa tygodnie będzie miał
A Ty nie karmisz piersią? [emoji16]My tez Bebilion
Nom. Zerknij w ulotkęAle Delicol do mleka???? Ja dałam mu na do butelki i do każdego posiłki???
Ja myślałam nad wybielaniem. Skoro już nie palę to można na coś innego, bardziej przyjemnego wydać te pieniążki.Mam papier od lekarza i jutro składam becikowe zawsze to 2000zl wpadnie, chrzciny zrobimy w grudniu na nasz 10 rocznice ślubu będzie dwa w jednym, i mam ambitny plan dokończyć robienie zębów! Muszę o siebie zadbać.....
Widziałyście te śniegowce w biedrze dla dzieci? Fajna cena na zimę i zastanawiam się się czy im nie kupić????
Zamiast termometru zobacz sobie Windi. My używamy w ostateczności jak mała nie może pierdnąć albo się załatwić.A i baki puszcza bo leżę w łóżku przy jego łożeczku i słyszę więc może będzie lepiej zobaczymy....... A napiszcie mi jak często można dziecku pomagać zrobić kupke??? W sensie np termometr włożyć do dupki albo czapka?? Wiem że za często nie wolno....
Fajnie wyspalam się w dzień i teraz oglądam tv pójdę spać po karmieniu myślę o 22 się obudzi bo jadł o 19
Ciuszki ciuszkom nierówne, więc się nie przejmuj u nas już rozmiar 62, ale zależnie od firmy. Niektóre ubranka szczupłe jak na glizdę i na mojej puci sie rozłażą w szwach [emoji23], ale tradycyjnie rękawy za krótkieKurczę a mój 59 cm urodzony tak samo i wciąż nosi 56 i nawet jeszcze nie wskazują ze wkrótce maja być za małe... kurczę co on nie rośnie czy jak... pierwsza wizyta u położnej dopiero w czwartek a on zaraz dwa tygodnie będzie miał
Ja mam do zrobienia że dwie blomby i napewno usunąć kamienia i piaskowac więc najpierw priorytet a wybielanie nie osłabia szkliwa? Mój pierdzi gorzej z kupa...Nom. Zerknij w ulotkę Ja myślałam nad wybielaniem. Skoro już nie palę to można na coś innego, bardziej przyjemnego wydać te pieniążki.Zamiast termometru zobacz sobie Windi. My używamy w ostateczności jak mała nie może pierdnąć albo się załatwić.Ciuszki ciuszkom nierówne, więc się nie przejmuj u nas już rozmiar 62, ale zależnie od firmy. Niektóre ubranka szczupłe jak na glizdę i na mojej puci sie rozłażą w szwach [emoji23], ale tradycyjnie rękawy za krótkie