reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bajdelka ja chce kupić te zimowe buty z biedronki córce, jutro chce rano pójść, nie wiem jak jest u Ciebie w miejscowości ale u mnie w wa-wie jak jest coś fajnego w dobrej cenie to wykupuja hurtowo z samego rana... a muffka super! Mi już skóra na dłoniach pęka, piecze i jest strasznie sucha, a co dopiero w zimę....
No właśnie myślę o tych butach

A po teściach w porządku :) było miło, nawieźli pierogów, Rolad i słoików. Cieszyli się małym, co chwile do niego zaglądali, to było bardzo miłe :) najmniej się interesowali ciaza, a pierwsi przyjechali. Trochę niesprawiedliwie ich oceniłam... a i słodziaka przywieźli :)
Najważniejsza walowka Hehe jedzenia nigdy za wiele

Kurczę a mój 59 cm urodzony tak samo i wciąż nosi 56 i nawet jeszcze nie wskazują ze wkrótce maja być za małe... kurczę co on nie rośnie czy jak... pierwsza wizyta u położnej dopiero w czwartek a on zaraz dwa tygodnie będzie miał
Napewno rośnie młodszy od mojego a mój urodzony 58cm i z rozm 62 nosi body na dl rękaw a pajace i polspiochy to jeszcze 56 ciasno już ale jeszcze nosi, ja nie lubię welurowych pajacow

Ale Delicol do mleka???? Ja dałam mu na do butelki i do każdego posiłki???
Nom. Zerknij w ulotkę :)
Mam papier od lekarza i jutro składam becikowe zawsze to 2000zl wpadnie, chrzciny zrobimy w grudniu na nasz 10 rocznice ślubu będzie dwa w jednym, i mam ambitny plan dokończyć robienie zębów! Muszę o siebie zadbać.....

Widziałyście te śniegowce w biedrze dla dzieci? Fajna cena na zimę i zastanawiam się się czy im nie kupić????
Ja myślałam nad wybielaniem. Skoro już nie palę to można na coś innego, bardziej przyjemnego wydać te pieniążki.
A i baki puszcza bo leżę w łóżku przy jego łożeczku i słyszę więc może będzie lepiej zobaczymy....... A napiszcie mi jak często można dziecku pomagać zrobić kupke??? W sensie np termometr włożyć do dupki albo czapka?? Wiem że za często nie wolno....

Fajnie wyspalam się w dzień i teraz oglądam tv pójdę spać po karmieniu myślę o 22 się obudzi bo jadł o 19
Zamiast termometru zobacz sobie Windi. My używamy w ostateczności jak mała nie może pierdnąć albo się załatwić.
Kurczę a mój 59 cm urodzony tak samo i wciąż nosi 56 i nawet jeszcze nie wskazują ze wkrótce maja być za małe... kurczę co on nie rośnie czy jak... pierwsza wizyta u położnej dopiero w czwartek a on zaraz dwa tygodnie będzie miał
Ciuszki ciuszkom nierówne, więc się nie przejmuj :) u nas już rozmiar 62, ale zależnie od firmy. Niektóre ubranka szczupłe jak na glizdę i na mojej puci sie rozłażą w szwach [emoji23], ale tradycyjnie rękawy za krótkie

reklama
Nom. Zerknij w ulotkę :)Ja myślałam nad wybielaniem. Skoro już nie palę to można na coś innego, bardziej przyjemnego wydać te pieniążki.Zamiast termometru zobacz sobie Windi. My używamy w ostateczności jak mała nie może pierdnąć albo się załatwić.Ciuszki ciuszkom nierówne, więc się nie przejmuj :) u nas już rozmiar 62, ale zależnie od firmy. Niektóre ubranka szczupłe jak na glizdę i na mojej puci sie rozłażą w szwach [emoji23], ale tradycyjnie rękawy za krótkie
Ja mam do zrobienia że dwie blomby i napewno usunąć kamienia i piaskowac więc najpierw priorytet a wybielanie nie osłabia szkliwa? Mój pierdzi gorzej z kupa...

Do góry