reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 904193
Witamy sie z rana, dwie spuchniete buzki, mama od zaspania a synek z bycia pulpetem [emoji1] mimo wczorajszej wieczornej jazdy nocka bardzo ok, nawet sie wyspalam.

Musze dzisiaj jechac do urzedu odnosnie becikowego, bo fakt sprawdzili sobie sami dochody, ale ze w 2016r nie mialam jednej stalej umowy tylko czesc zlecenia a czesc o prace, musze donosic jakies dokumenty. Co za chore panstwo, przeciez te dochody mam juz dawno rozliczone i wystarczylby pit za tamten okres. NO ALE NIE, tułaj sie z dzieciakiem po urzedach teraz. Jeszcze absurd, bo po to jakies oswiadczenie mam przyjechac ja i je podpisac, ale zlozyc je musi moj maz, bo z jego profilu zaufanego poszedl wniosek przez neta [emoji23] paranoja
Państwo PAPIEROLOGIĄ stojące...

Moja Weronika tak pięknie spala... <3 dziecko na zachętę [emoji14] ostrzegam :pNawet mi nie mów o tym becikowym. To są jakieś jaja. Tym bardziej, że odgórnie narzucone jest tylko to, że trzeba przedłożyć pit-y 11 (a tak na prawde wystarczyłoby, zeby z US to ściągnęli :/ ), a urzędy same nakładają obowiązek składania reszty papierów. Umowy, świadectwa pracy, zaświadczenia o wysokosci zarobków... No ja pier... PO CO IM TO, JA SIE PYTAM?

Noc tragiczna. Mam dość. Chce spać :(

Współczuje tych nocy. Ty to ogólnie masz przerąbane ... nie dość ze ten brzuch , czekanie na poród, inne problemy to teraz młody daje Ci popalić. No mi niby tez ale jakoś funkcjonuje. Podobno całkiem niezłe - twierdzą osoby stojące z boku. Cyckowal cała noc czy co ?

IMG_1366.JPG
hejka Ciotki i kuzyni i kuzynki :) forumowe :)

Załączniki

• IMG_1366.JPG
    IMG_1366.JPG
    278,2 KB · Wyświetleń: 371
Dobrze dajesz 90 ml musi mu starczyc niestety, nie wolno mm za. Dużo dawać ja jestem pomiędzy 90- 100
100ml pdaje jak prześpi noc koło 5h to wtedy 100 A tak jak je co 3 h 3.5 tyo podaje 90 nie ma za dużo co podawać po skończeniu miesiąca można więcej. Nie możemy przekarmiac , ale Ty karmisz teraz piersią z tego co wyczytałam
Trochę ściągam ale mało jest tyle aby mu dać ciut swojego

Moja Weronika tak pięknie spala... <3 dziecko na zachętę [emoji14] ostrzegam :pNawet mi nie mów o tym becikowym. To są jakieś jaja. Tym bardziej, że odgórnie narzucone jest tylko to, że trzeba przedłożyć pit-y 11 (a tak na prawde wystarczyłoby, zeby z US to ściągnęli :/ ), a urzędy same nakładają obowiązek składania reszty papierów. Umowy, świadectwa pracy, zaświadczenia o wysokosci zarobków... No ja pier... PO CO IM TO, JA SIE PYTAM?

Noc tragiczna. Mam dość. Chce spać :(
Miłosz się męczył z brzuszkiem czy po prostu cycował ?

A ja kąpiel w biegu ale mimo syren umyłam głowę choć nie jestem pewna czy dobrze spłukałam... Dobrze że te maluchy nie mają pojęcia jaką władzę w tych małych rąsiach nad światem mają...
Cycamy teraz ja w szlafroku. I znów dzien na raty rozłożony...

reklama
Do góry