reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja kąpiel w biegu ale mimo syren umyłam głowę choć nie jestem pewna czy dobrze spłukałam... Dobrze że te maluchy nie mają pojęcia jaką władzę w tych małych rąsiach nad światem mają...
Cycamy teraz ja w szlafroku. I znów dzien na raty rozłożony...
Ja mielę mięso na gołąbki na raty :p połowa już mniej więcej zrobiona , teraz była czkawka więc cyc i mały coś udaje że śpi , spróbuje odłożyć i dokończyć ;)

reklama
Japier... tylko go z klaty zdjelam i znowu jazda.. dobrze ze w nocy dal pospac bo prxynajmniej mam sile to znosic, ale juz wiem ze nic dzisiaj nie zalatwie.
@seremida lub inne ktore stosuja espumisan, w jakiej dawce podajecie i ile kropelek? Bo sa rozne do kupienia a i na wszystkich jest napisane ze powyzej 1 miesiaca zycia?:/

Kocham leżaczek bujaczek ♥
I moje wszystkie miłość kochane

Załączniki

• DSC_2546.JPG
    DSC_2546.JPG
    873,7 KB · Wyświetleń: 138
  • DSC_2546.JPG
    DSC_2546.JPG
    873,7 KB · Wyświetleń: 146
  • DSC_2423.JPG
    DSC_2423.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 149
  • DSC_2539.JPG
    DSC_2539.JPG
    885,3 KB · Wyświetleń: 146
Ogólnie to lewy cyc mój jest większy od prawego
Heloł !!!
Ja zawsze miałam równe. Nie jakoś bardzo jeszcze się różnią ale prawy jest "normalny" a lewy zawsze wypełniony
Nie chcę tak. Jak to wyrównać?

Zaczynać karmienie od mniejszego, więcej karmić mniejszym, a większy potem i kończyć mniejszym. Z tego mniejszego najprawdopodobniej mniej karmiłaś. Przechodziłam to 7 lat temu i 2 tyg temu też. Wyrównanie może chwilę potrwać, więc nie sprawdzaj co chwilę;)

Cześć dziewczyny.
Ta nocka lepsza niż poprzednia, ale znów ponad godzinna przerwa, najpierw karmienie, kupa, zmiana kupy i za chwilę następna i rozbudzila się na dobre. Potem już pobudki co godzina, 40min!!!!
Teraz trochę odsypia, ale trochę.. i wszystko na raty..
Już przypaliłam D grzanki do szkoły..

Zostawilam Dawida w domu, bo zaczyna lekcje dzisiaj 12.40! To bez sensu żeby od 7 siedział na świetlicy. Jeszcze zimno.

Możecie polecić jakiś leżaczek w cenie 200-250zl? Proszę.. nie mam kiedybposzukac w necie, a z pracy chce mi kupić to pomyślałam że może to.
Z góry dziękuję.

reklama
Do góry