reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zaczynać karmienie od mniejszego, więcej karmić mniejszym, a większy potem i kończyć mniejszym. Z tego mniejszego najprawdopodobniej mniej karmiłaś. Przechodziłam to 7 lat temu i 2 tyg temu też. Wyrównanie może chwilę potrwać, więc nie sprawdzaj co chwilę;)
Ja dobę podawałam ten mniejszy a większy tylko jak był mus i teraz równo.

Czemu nikogo nie ma? Niech ktoś jest! Wrzaski mojego dziecka wypalają mi mózg :/

U mnie pol godziny machania grzechotka nad glowa [emoji23] chyba czasna karuzele nad lozeczko bo juz zainteresowany. No ale koniec laby
IMG_7237.JPG

Załączniki

• IMG_7237.JPG
    IMG_7237.JPG
    634,1 KB · Wyświetleń: 357
Screenshot_2018-10-04-10-20-29.png
Taki dokładnie mieliśmy
Możecie polecić jakiś leżaczek w cenie 200-250zl? Proszę.. nie mam kiedybposzukac w necie, a z pracy chce mi kupić to pomyślałam że może to.
Z góry dziękuję.
My mieliśmy tego TYPU
Screenshot_2018-10-04-10-12-55.png

Są różne w tym przedziale cenowym też. Myśmy mieli model sprzed 10 lat (wtedy chyba wszyscy mieli) używkę. Sama eksploatowałam go na dwójce od 1msc życia do czasu gdy tyłki om się jeszcze tam mieściły. Potem jeszcze kuzynka ich.
Fajny bo albo płozy albo nogi. Wibracje. Pozytywka (taki bajer raczej zbędny) pozycja leżąca pod kątem. Pół siedząca i siedząca praktycznie na sztywno - w zależności od konfiguracji i potrzeb ;) i składał się na płasko to wozilismy go ze soba w gości :D

Załączniki

• Screenshot_2018-10-04-10-12-55.png
    Screenshot_2018-10-04-10-12-55.png
    76 KB · Wyświetleń: 335
  • Screenshot_2018-10-04-10-20-29.png
    Screenshot_2018-10-04-10-20-29.png
    467,8 KB · Wyświetleń: 334
Ja jestem :) cyckuje malolata i ogladam dzien dobry tvn. Musze sie streszczac, bo zaraz przychodzi połozna, a ja rozczochrana w koszuli ;)

Ostatnia edycja:
Sprawca zamieszania. Pierwsze zdjęcie ujawnia charakter [emoji14]
Powiem Wam, że nie sądziłam, że dziecko może być aż tak wykańczające. Ok, moja córka była fajna w nocy, dawała po dupie w dzień, ale ten łobuz napiernicza 24 na dobę! Dochodzi do tego, że jak przestaje krzyczeć, to zastygam i tak stoję/siedzę/leżę, żeby tylko nie zakłócić ciszy. Ciąża to mój przyjaciel, każdy dzwięk wbija mi się w mózg jak kołek osinowy w serce wampira. MasakraZobacz załącznik 904231Zobacz załącznik 904232Zobacz załącznik 904233
Kuźwa SZATAN WCIELONY (pierwsza fota) niesamowicie wymowny obraz " a teraz ci dam popalić" :-D

reklama
Do góry