Ale super!!!Kocham leżaczek bujaczek ♥
I moje wszystkie miłość kochane
reklama
Ja dobę podawałam ten mniejszy a większy tylko jak był mus i teraz równo.Zaczynać karmienie od mniejszego, więcej karmić mniejszym, a większy potem i kończyć mniejszym. Z tego mniejszego najprawdopodobniej mniej karmiłaś. Przechodziłam to 7 lat temu i 2 tyg temu też. Wyrównanie może chwilę potrwać, więc nie sprawdzaj co chwilę
d_dream
Fanka BB :)
Kocham leżaczek bujaczek [emoji813]
I moje wszystkie miłość kochane
Jakie Włoski ma twój synek!
Córy jakie gwiazdy! [emoji846] fajne dzieciaczki!
d_dream
Czemu nikogo nie ma? Niech ktoś jest! Wrzaski mojego dziecka wypalają mi mózg :/
Ja zraz jadę urzędy załatwiać [emoji53]
Mała śpi. Starsza bajki
Aż tak daje ci w kość?
D
Deleted member 180961
Gość
Czemu nikogo nie ma? Niech ktoś jest! Wrzaski mojego dziecka wypalają mi mózg :/
U mnie pol godziny machania grzechotka nad glowa [emoji23] chyba czasna karuzele nad lozeczko bo juz zainteresowany. No ale koniec laby
Załączniki
My mieliśmy tego TYPUMożecie polecić jakiś leżaczek w cenie 200-250zl? Proszę.. nie mam kiedybposzukac w necie, a z pracy chce mi kupić to pomyślałam że może to.
Z góry dziękuję.
Są różne w tym przedziale cenowym też. Myśmy mieli model sprzed 10 lat (wtedy chyba wszyscy mieli) używkę. Sama eksploatowałam go na dwójce od 1msc życia do czasu gdy tyłki om się jeszcze tam mieściły. Potem jeszcze kuzynka ich.
Fajny bo albo płozy albo nogi. Wibracje. Pozytywka (taki bajer raczej zbędny) pozycja leżąca pod kątem. Pół siedząca i siedząca praktycznie na sztywno - w zależności od konfiguracji i potrzeb i składał się na płasko to wozilismy go ze soba w gości
Załączniki
Chloe.Chloe
Ja jestem cyckuje malolata i ogladam dzien dobry tvn. Musze sie streszczac, bo zaraz przychodzi połozna, a ja rozczochrana w koszuli
Ostatnia edycja:
Kuźwa SZATAN WCIELONY (pierwsza fota) niesamowicie wymowny obraz " a teraz ci dam popalić"Sprawca zamieszania. Pierwsze zdjęcie ujawnia charakter [emoji14]
Powiem Wam, że nie sądziłam, że dziecko może być aż tak wykańczające. Ok, moja córka była fajna w nocy, dawała po dupie w dzień, ale ten łobuz napiernicza 24 na dobę! Dochodzi do tego, że jak przestaje krzyczeć, to zastygam i tak stoję/siedzę/leżę, żeby tylko nie zakłócić ciszy. Ciąża to mój przyjaciel, każdy dzwięk wbija mi się w mózg jak kołek osinowy w serce wampira. MasakraZobacz załącznik 904231Zobacz załącznik 904232Zobacz załącznik 904233
reklama