Wtedy tego nie wiedziałam...Dobrze napisane , mm nie wolno karmić na żądanie
reklama
Państwo PAPIEROLOGIĄ stojące...Zobacz załącznik 904193
Witamy sie z rana, dwie spuchniete buzki, mama od zaspania a synek z bycia pulpetem [emoji1] mimo wczorajszej wieczornej jazdy nocka bardzo ok, nawet sie wyspalam.
Musze dzisiaj jechac do urzedu odnosnie becikowego, bo fakt sprawdzili sobie sami dochody, ale ze w 2016r nie mialam jednej stalej umowy tylko czesc zlecenia a czesc o prace, musze donosic jakies dokumenty. Co za chore panstwo, przeciez te dochody mam juz dawno rozliczone i wystarczylby pit za tamten okres. NO ALE NIE, tułaj sie z dzieciakiem po urzedach teraz. Jeszcze absurd, bo po to jakies oswiadczenie mam przyjechac ja i je podpisac, ale zlozyc je musi moj maz, bo z jego profilu zaufanego poszedl wniosek przez neta [emoji23] paranoja
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Moja Weronika tak pięknie spala... <3 dziecko na zachętę [emoji14] ostrzegam Nawet mi nie mów o tym becikowym. To są jakieś jaja. Tym bardziej, że odgórnie narzucone jest tylko to, że trzeba przedłożyć pit-y 11 (a tak na prawde wystarczyłoby, zeby z US to ściągnęli :/ ), a urzędy same nakładają obowiązek składania reszty papierów. Umowy, świadectwa pracy, zaświadczenia o wysokosci zarobków... No ja pier... PO CO IM TO, JA SIE PYTAM?
Noc tragiczna. Mam dość. Chce spać
Współczuje tych nocy. Ty to ogólnie masz przerąbane ... nie dość ze ten brzuch , czekanie na poród, inne problemy to teraz młody daje Ci popalić. No mi niby tez ale jakoś funkcjonuje. Podobno całkiem niezłe - twierdzą osoby stojące z boku. Cyckowal cała noc czy co ?
kasiaczek89pl
18grudzien
Trochę ściągam ale mało jest tyle aby mu dać ciut swojegoDobrze dajesz 90 ml musi mu starczyc niestety, nie wolno mm za. Dużo dawać ja jestem pomiędzy 90- 100
100ml pdaje jak prześpi noc koło 5h to wtedy 100 A tak jak je co 3 h 3.5 tyo podaje 90 nie ma za dużo co podawać po skończeniu miesiąca można więcej. Nie możemy przekarmiac , ale Ty karmisz teraz piersią z tego co wyczytałam
Adell1994
CudownyZobacz załącznik 904205 hejka Ciotki i kuzyni i kuzynki forumowe
Jaki nosi rozmiar ubranek , 62 już ?
Adell1994
Miłosz się męczył z brzuszkiem czy po prostu cycował ?Moja Weronika tak pięknie spala... <3 dziecko na zachętę [emoji14] ostrzegam Nawet mi nie mów o tym becikowym. To są jakieś jaja. Tym bardziej, że odgórnie narzucone jest tylko to, że trzeba przedłożyć pit-y 11 (a tak na prawde wystarczyłoby, zeby z US to ściągnęli :/ ), a urzędy same nakładają obowiązek składania reszty papierów. Umowy, świadectwa pracy, zaświadczenia o wysokosci zarobków... No ja pier... PO CO IM TO, JA SIE PYTAM?
Noc tragiczna. Mam dość. Chce spać
No Boże jaki jestem cudowny ❤❤❤Zobacz załącznik 904205 hejka Ciotki i kuzyni i kuzynki forumowe
A ja kąpiel w biegu ale mimo syren umyłam głowę choć nie jestem pewna czy dobrze spłukałam... Dobrze że te maluchy nie mają pojęcia jaką władzę w tych małych rąsiach nad światem mają...
Cycamy teraz ja w szlafroku. I znów dzien na raty rozłożony...
Cycamy teraz ja w szlafroku. I znów dzien na raty rozłożony...
reklama
Adell1994
Dobrze że Cię mama wyręczy , zawsze to mniej na głowieUla spi, mała wredota odsypia.
Ja powiesiłam pranie i wezmę się za śniadanie jakieś dla siebie.
Mama pojechała do miasta więc przy okazji odbierze nowe okulary dla młodszego. Nie będę musiała jechać sama po to.