reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 904193
Witamy sie z rana, dwie spuchniete buzki, mama od zaspania a synek z bycia pulpetem [emoji1] mimo wczorajszej wieczornej jazdy nocka bardzo ok, nawet sie wyspalam.

Musze dzisiaj jechac do urzedu odnosnie becikowego, bo fakt sprawdzili sobie sami dochody, ale ze w 2016r nie mialam jednej stalej umowy tylko czesc zlecenia a czesc o prace, musze donosic jakies dokumenty. Co za chore panstwo, przeciez te dochody mam juz dawno rozliczone i wystarczylby pit za tamten okres. NO ALE NIE, tułaj sie z dzieciakiem po urzedach teraz. Jeszcze absurd, bo po to jakies oswiadczenie mam przyjechac ja i je podpisac, ale zlozyc je musi moj maz, bo z jego profilu zaufanego poszedl wniosek przez neta [emoji23] paranoja
Państwo PAPIEROLOGIĄ stojące...

Moja Weronika tak pięknie spala... <3 dziecko na zachętę [emoji14] ostrzegam :pNawet mi nie mów o tym becikowym. To są jakieś jaja. Tym bardziej, że odgórnie narzucone jest tylko to, że trzeba przedłożyć pit-y 11 (a tak na prawde wystarczyłoby, zeby z US to ściągnęli :/ ), a urzędy same nakładają obowiązek składania reszty papierów. Umowy, świadectwa pracy, zaświadczenia o wysokosci zarobków... No ja pier... PO CO IM TO, JA SIE PYTAM?

Noc tragiczna. Mam dość. Chce spać :(

Współczuje tych nocy. Ty to ogólnie masz przerąbane ... nie dość ze ten brzuch , czekanie na poród, inne problemy to teraz młody daje Ci popalić. No mi niby tez ale jakoś funkcjonuje. Podobno całkiem niezłe - twierdzą osoby stojące z boku. Cyckowal cała noc czy co ?

IMG_1366.JPG
hejka Ciotki i kuzyni i kuzynki :) forumowe :)

Załączniki

• IMG_1366.JPG
    IMG_1366.JPG
    278,2 KB · Wyświetleń: 367
Dobrze dajesz 90 ml musi mu starczyc niestety, nie wolno mm za. Dużo dawać ja jestem pomiędzy 90- 100
100ml pdaje jak prześpi noc koło 5h to wtedy 100 A tak jak je co 3 h 3.5 tyo podaje 90 nie ma za dużo co podawać po skończeniu miesiąca można więcej. Nie możemy przekarmiac , ale Ty karmisz teraz piersią z tego co wyczytałam
Trochę ściągam ale mało jest tyle aby mu dać ciut swojego

Moja Weronika tak pięknie spala... <3 dziecko na zachętę [emoji14] ostrzegam :pNawet mi nie mów o tym becikowym. To są jakieś jaja. Tym bardziej, że odgórnie narzucone jest tylko to, że trzeba przedłożyć pit-y 11 (a tak na prawde wystarczyłoby, zeby z US to ściągnęli :/ ), a urzędy same nakładają obowiązek składania reszty papierów. Umowy, świadectwa pracy, zaświadczenia o wysokosci zarobków... No ja pier... PO CO IM TO, JA SIE PYTAM?

Noc tragiczna. Mam dość. Chce spać :(
Miłosz się męczył z brzuszkiem czy po prostu cycował ?

A ja kąpiel w biegu ale mimo syren umyłam głowę choć nie jestem pewna czy dobrze spłukałam... Dobrze że te maluchy nie mają pojęcia jaką władzę w tych małych rąsiach nad światem mają...
Cycamy teraz ja w szlafroku. I znów dzien na raty rozłożony...

reklama
Do góry