reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja miałam już przed ciąża takiego małego , a w trakcie porodu wyszedł mi drugi dość spory ale nim wróciłam do domu to sam się wchłonął i został tylko ten co wcześniej . Wybieram się z nim do proktologa bo jest czas że nie boli a jest że boli i krwawi .

No właśnie ta krew ze tak powiem z du... mnie przeraża. Znów coś. U mnie to się nigdy nie skończy chyba

reklama
Nie wiem co jest ze mną .....
Chciałam rano ściągnąć małej mleka laktatorem-nowy i działa prawidlowo- o nie chciało lecieć....a ręcznie całe 160ml ściągnęłam..... Hm,[emoji848][emoji848][emoji848]

Może nieodpowiedni do Twoich piersi ? Zwykły z tłoczkiem najlepiej u mnie działa. Chociaż i to srednio cycki chcą współpracować.

No właśnie ta krew ze tak powiem z du... mnie przeraża. Znów coś. U mnie to się nigdy nie skończy chyba
Ja próbowałam wszystkich specyfików z apteki czopki , maście, nasiadówki i niestety nic mi nie pomogło . Zawsze po jakimś czasie to wraca . I też normalnie czuję go pod ręką. Dlatego chce się udać do proktologa , odżałować i żeby mi usunął . Podobno zakładają taką specjalną gumkę na niego i on się obkurcza i odpada . Strasznie męcząca przypadłość . Ja miałam pracę siedzącą i to na lince bez możliwości wstawania poza przerwami to jak mi nawracało to był koszmar .

Ale pizga!!!!! Napalilam w piecu, mam mamę, ogarnęłam, byłam w aptece, w sklepie, odebrałem wyniki, synek śpi, lecze się, rosół się gotuje, jest moc zaraz was poczytam

Załączniki

• DSC_2538.JPG
    DSC_2538.JPG
    1 014,8 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry