reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja miałam już przed ciąża takiego małego , a w trakcie porodu wyszedł mi drugi dość spory ale nim wróciłam do domu to sam się wchłonął i został tylko ten co wcześniej . Wybieram się z nim do proktologa bo jest czas że nie boli a jest że boli i krwawi .

No właśnie ta krew ze tak powiem z du... mnie przeraża. Znów coś. U mnie to się nigdy nie skończy chyba

reklama
Nie wiem co jest ze mną .....
Chciałam rano ściągnąć małej mleka laktatorem-nowy i działa prawidlowo- o nie chciało lecieć....a ręcznie całe 160ml ściągnęłam..... Hm,[emoji848][emoji848][emoji848]

Może nieodpowiedni do Twoich piersi ? Zwykły z tłoczkiem najlepiej u mnie działa. Chociaż i to srednio cycki chcą współpracować.

No właśnie ta krew ze tak powiem z du... mnie przeraża. Znów coś. U mnie to się nigdy nie skończy chyba
Ja próbowałam wszystkich specyfików z apteki czopki , maście, nasiadówki i niestety nic mi nie pomogło . Zawsze po jakimś czasie to wraca . I też normalnie czuję go pod ręką. Dlatego chce się udać do proktologa , odżałować i żeby mi usunął . Podobno zakładają taką specjalną gumkę na niego i on się obkurcza i odpada . Strasznie męcząca przypadłość . Ja miałam pracę siedzącą i to na lince bez możliwości wstawania poza przerwami to jak mi nawracało to był koszmar .

Ale pizga!!!!! Napalilam w piecu, mam mamę, ogarnęłam, byłam w aptece, w sklepie, odebrałem wyniki, synek śpi, lecze się, rosół się gotuje, jest moc zaraz was poczytam

Załączniki

• DSC_2538.JPG
    DSC_2538.JPG
    1 014,8 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry