reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja próbowałam wszystkich specyfików z apteki czopki , maście, nasiadówki i niestety nic mi nie pomogło . Zawsze po jakimś czasie to wraca . I też normalnie czuję go pod ręką. Dlatego chce się udać do proktologa , odżałować i żeby mi usunął . Podobno zakładają taką specjalną gumkę na niego i on się obkurcza i odpada . Strasznie męcząca przypadłość . Ja miałam pracę siedzącą i to na lince bez możliwości wstawania poza przerwami to jak mi nawracało to był koszmar .

Ale ja tam tylko czuje ze wkoło dziurki coś więcej jest. Tyle. Żadnych odstających czy coś

A my mielismy upojna noc.we dwoje- ja i syn. Tatus w pokoju obok, bo bierze go przeziebienie, a my cala noc w lozku. Karmilam dwa razy na spiocha, potem dopiero rano ok.8. Wyspana jestem i gotowa do dzialania. Tylko, ze mlody znowu na piersi wisi...
Dziewczyny, tu szczegolnie czule spogladam w kierunku Ani, poradzcie co zrobic, zeby mlodziak sie lepiej najadal. Ewidentnie rano i po poludniu nie moze sie najesc. To popoludniowo-wieczorne karmienie zwykle sie konczy dokarmianiem mm. Nie mam kiedy odciagnac, bo on ciagle na cycu. Jedyna mozliwosc jest w nocy, ale jestem nieprzytomna i potykam sie o wlasne nogi, przysypiam podczas karmienia. Zreszta, jak wczoraj sciagalam ok 23.30 to sciagnelam tylko ok. 30ml pokarmu, a taka porcja to on sie nie naje(wczesniej jednorazowo sciagalam po 50-60ml). Chcialabym go moc nakarmic do syta, bo jestwm przekonana, ze on tak dlugo ssie, bo jest glodny, a nie dla zabawy czy bliskosci.
Miki rano i wieczorem o czym już pisałam dłuuuuugo ciuma przy czym odstawia spektakl drze się na mnie, na cycki. Rzuca banią. Wygina w łuk. Gryzie suty. Wścieka... I nie przyszło mi do głowy dać mu MM. Jak zaczyna cyrk przy cycku zabieram mu cyca i staram się go uśpić jak to nic nie daje to znów cycek takich serii mamy kilka aż w końcu usypia i śpi ładnie po takich jazdach zarówno porannej jak i woeczornej ten sen zazwyczaj trwa 2 do 3 h i potem krótkie karmienia.

reklama
Do góry