reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja oczywiście usłyszałam od mojej mamy że to moja wina i to nie zastój tylko mi przewiało pierś bo się źle ubieram . Nie przegadasz że nie da się przewiać piersi . Stwierdziła że skoro mleko leci i mały tak dużo je to na pewno nie zastój . Aż mi sięe ryczeć chce .

Ja oczywiście usłyszałam od mojej mamy że to moja wina i to nie zastój tylko mi przewiało pierś bo się źle ubieram . Nie przegadasz że nie da się przewiać piersi . Stwierdziła że skoro mleko leci i mały tak dużo je to na pewno nie zastój . Aż mi sięe ryczeć chce .

Moja tez ciagle o tym przewianiu piersi, myslalam ze tylko babcie jeszcze w to wierza [emoji53]

A ja trochę ogarnęłam chatkę i cyc znów... i tak się bujamy...
Może tym matkom chodzi o to uczucie szpilek w cycach co się pojawia jak zimno??

Nie no moja mama uważa że teraz skoro mnie boli pierś i jest twarda to wyszłam na podwórko źle ubrana i mnie przewiało .
No na pewno! I na 100% zrobiłaś to na złość mamusi. Beznadziejna z Ciebie matka i co ty w ogóle wiesz o życiu :-D
Moja matka też mnie wpienia. Kuźwa ostatnio ją zrypałam że leci do młodego jak ja akurat coś robię i ten jojczy. Lepiej.. Jakiś czas temu nacycanego młodego bachnęłam do leżaka i sobie grzecznie świat podziwiał a ta go na rączki to ten wrzask... i pieprzyła się potem z Nim na tych rączkach bo nie szło go ululać bo dla niego branie na ręce rowna się cyc lub spacer. A tu ani to ani to. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu.
Ale ona tak ze wszystkim a starszych przez to mi rozbejdała strasznie.

reklama
Nie placz
, tylko rob jak radzi Ania. A "mądrosci" mamy puszczaj mimo uszu.

Do góry