reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nie wiem co jest ze mną .....
Chciałam rano ściągnąć małej mleka laktatorem-nowy i działa prawidlowo- o nie chciało lecieć....a ręcznie całe 160ml ściągnęłam..... Hm,[emoji848][emoji848][emoji848]
Może gdzieś powietrze się dostaje i nie może porządnie zassać [emoji848]... Jak pojedziemy po wózek to będę też rozglądać się za elektrycznym laktatorem bo będziemy teraz trochę w rozjazdach a nie wiem czy Julia będzie zawsze z nami jeździła czy zostanie pod opieką cioci... Nie chciałabym jej brać do ludzi jeszcze...
U nas też te wiatrzycho jest nasakryczne... Młoda śpi w sypialni a ja wietrze na szybko salon a potem zmiana...

No bo recznie czesto lepiej....
Wiem że lepiej...
Laktatorem-nowy do tej pory był ok ....
Nie wiem ostatnio mam wzloty i upadki psychiczne gorzej niż w ciąży ...
Mieszkanie mnie. Chyba dobija.... Bo ja z pomocą teścia większość sama robię bo mąż w praca a po pracy w pracy.....
No i teraz też czekam na teścia
Będziemy myć i odkurzać i szykować posadzki do gruntowania

Wiem że lepiej...
Laktatorem-nowy do tej pory był ok ....
Nie wiem ostatnio mam wzloty i upadki psychiczne gorzej niż w ciąży ...
Mieszkanie mnie. Chyba dobija.... Bo ja z pomocą teścia większość sama robię bo mąż w praca a po pracy w pracy.....
No i teraz też czekam na teścia
Będziemy myć i odkurzać i szykować posadzki do gruntowania
Male dziecko i remont to nie dobrze bo jesteś zdenerwowana a powinnaś odpoczywać, odstresowac się i na spokojnie zając małą,

Witam się, hemoglobina 12 lal szybko mi podskoczyla! Właśnie dolinami druga kawę i jem śniadanie kanapki z dżemem dla odmiany, mały najedzony śpi a ja obejrzę diagnozę z wczoraj! O 10 przyjedzie moja mamcia będziemy gotować rosół i zrobi nam makaron domowe roboty, piore już, później jak przyjedzie skocze do apteki wieje u nas okropnie na ten wiatr wolę małego nie wyciągać!!!! Nawet się wyspałam pobudka o 23, 3,5:30 więc do 7 jeszcze pospalam.....

Jestem szczesciarą ♥ mam zdrowe dzieci, sami z mężem jestemy zdrowi, swoje mieszkanie, jedzenie, rachunki zapłacone!!! Kochaną mamę!!! Ostatnio napatrzylaam się w szpitalu na zmarłe dziecko i na rozpaczy rodziców jak urodził się wczesniak! A dziś moja koleżanka co mi pomaga rano przy starszym synku wozi go do przedszkola, powiedziała mi że ma raka jajnika!!! Ona jest sama z trójka dzieci bo ojciec dzieci ich zostawił a jedynego synka ma chorego z autyzmem więc ja naprawdę, naprawdę cieszę się z tego co mam...... Ehhhhh

reklama
Witam się, hemoglobina 12 lal szybko mi podskoczyla! Właśnie dolinami druga kawę i jem śniadanie kanapki z dżemem dla odmiany, mały najedzony śpi a ja obejrzę diagnozę z wczoraj! O 10 przyjedzie moja mamcia będziemy gotować rosół i zrobi nam makaron domowe roboty, piore już, później jak przyjedzie skocze do apteki wieje u nas okropnie na ten wiatr wolę małego nie wyciągać!!!! Nawet się wyspałam pobudka o 23, 3,5:30 więc do 7 jeszcze pospalam.....

Jestem szczesciarą ♥ mam zdrowe dzieci, sami z mężem jestemy zdrowi, swoje mieszkanie, jedzenie, rachunki zapłacone!!! Kochaną mamę!!! Ostatnio napatrzylaam się w szpitalu na zmarłe dziecko i na rozpaczy rodziców jak urodził się wczesniak! A dziś moja koleżanka co mi pomaga rano przy starszym synku wozi go do przedszkola, powiedziała mi że ma raka jajnika!!! Ona jest sama z trójka dzieci bo ojciec dzieci ich zostawił a jedynego synka ma chorego z autyzmem więc ja naprawdę, naprawdę cieszę się z tego co mam...... Ehhhhh
Dokładnie jak piszesz... cieszyć się z tego co się ma i nie skupiać na tym czego nie ma bo ludzie to dopiero mają tragedie życiowe

Do góry