reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nie wiem co jest ze mną .....
Chciałam rano ściągnąć małej mleka laktatorem-nowy i działa prawidlowo- o nie chciało lecieć....a ręcznie całe 160ml ściągnęłam..... Hm,[emoji848][emoji848][emoji848]
Może gdzieś powietrze się dostaje i nie może porządnie zassać [emoji848]... Jak pojedziemy po wózek to będę też rozglądać się za elektrycznym laktatorem bo będziemy teraz trochę w rozjazdach a nie wiem czy Julia będzie zawsze z nami jeździła czy zostanie pod opieką cioci... Nie chciałabym jej brać do ludzi jeszcze...
U nas też te wiatrzycho jest nasakryczne... Młoda śpi w sypialni a ja wietrze na szybko salon a potem zmiana...

No bo recznie czesto lepiej....
Wiem że lepiej...
Laktatorem-nowy do tej pory był ok ....
Nie wiem ostatnio mam wzloty i upadki psychiczne gorzej niż w ciąży ...
Mieszkanie mnie. Chyba dobija.... Bo ja z pomocą teścia większość sama robię bo mąż w praca a po pracy w pracy.....
No i teraz też czekam na teścia
Będziemy myć i odkurzać i szykować posadzki do gruntowania

Wiem że lepiej...
Laktatorem-nowy do tej pory był ok ....
Nie wiem ostatnio mam wzloty i upadki psychiczne gorzej niż w ciąży ...
Mieszkanie mnie. Chyba dobija.... Bo ja z pomocą teścia większość sama robię bo mąż w praca a po pracy w pracy.....
No i teraz też czekam na teścia
Będziemy myć i odkurzać i szykować posadzki do gruntowania
Male dziecko i remont to nie dobrze bo jesteś zdenerwowana a powinnaś odpoczywać, odstresowac się i na spokojnie zając małą,

Witam się, hemoglobina 12 lal szybko mi podskoczyla! Właśnie dolinami druga kawę i jem śniadanie kanapki z dżemem dla odmiany, mały najedzony śpi a ja obejrzę diagnozę z wczoraj! O 10 przyjedzie moja mamcia będziemy gotować rosół i zrobi nam makaron domowe roboty, piore już, później jak przyjedzie skocze do apteki wieje u nas okropnie na ten wiatr wolę małego nie wyciągać!!!! Nawet się wyspałam pobudka o 23, 3,5:30 więc do 7 jeszcze pospalam.....

Jestem szczesciarą ♥ mam zdrowe dzieci, sami z mężem jestemy zdrowi, swoje mieszkanie, jedzenie, rachunki zapłacone!!! Kochaną mamę!!! Ostatnio napatrzylaam się w szpitalu na zmarłe dziecko i na rozpaczy rodziców jak urodził się wczesniak! A dziś moja koleżanka co mi pomaga rano przy starszym synku wozi go do przedszkola, powiedziała mi że ma raka jajnika!!! Ona jest sama z trójka dzieci bo ojciec dzieci ich zostawił a jedynego synka ma chorego z autyzmem więc ja naprawdę, naprawdę cieszę się z tego co mam...... Ehhhhh

reklama
Witam się, hemoglobina 12 lal szybko mi podskoczyla! Właśnie dolinami druga kawę i jem śniadanie kanapki z dżemem dla odmiany, mały najedzony śpi a ja obejrzę diagnozę z wczoraj! O 10 przyjedzie moja mamcia będziemy gotować rosół i zrobi nam makaron domowe roboty, piore już, później jak przyjedzie skocze do apteki wieje u nas okropnie na ten wiatr wolę małego nie wyciągać!!!! Nawet się wyspałam pobudka o 23, 3,5:30 więc do 7 jeszcze pospalam.....

Jestem szczesciarą ♥ mam zdrowe dzieci, sami z mężem jestemy zdrowi, swoje mieszkanie, jedzenie, rachunki zapłacone!!! Kochaną mamę!!! Ostatnio napatrzylaam się w szpitalu na zmarłe dziecko i na rozpaczy rodziców jak urodził się wczesniak! A dziś moja koleżanka co mi pomaga rano przy starszym synku wozi go do przedszkola, powiedziała mi że ma raka jajnika!!! Ona jest sama z trójka dzieci bo ojciec dzieci ich zostawił a jedynego synka ma chorego z autyzmem więc ja naprawdę, naprawdę cieszę się z tego co mam...... Ehhhhh
Dokładnie jak piszesz... cieszyć się z tego co się ma i nie skupiać na tym czego nie ma bo ludzie to dopiero mają tragedie życiowe

Do góry