reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny pomóżcie .
O 2 obudził mnie okropny ból prawej piersi , nie boli cała tylko prawa strona koło pachy i tam jest twarda . Czy to zatkany kanalik ? Zrobiłam ciepłe okłady , aż w końcu poszłam pod prysznic rozmasować . Trochę lepiej ale nadal boli . Co robić ?
A cycałaś??
Mój w dzień żre nie je a w nocy tyle o ile i mam cyce twarde jak kamienie dziś jednego ledwo wyjęlam i wręcz zmusiłam by coś ciumnął...

reklama
20181003_061739.jpg

Ot poranek.
Berek.
Dziś moje "ciężko chore" dzieci idą do szkoły bo wczoraj jak tylko poczuły się lepiej zaczęły się jatki. I choćbym się czołgała - pójdą. Bartek ma karate to mam z Nim do 17:00 spokój:)
Kacpra też poźniej ogarne.
Plan - sprzątanie. O ile zdrowie, Bóg i Miki pozwolą ;) Także.... hej ho! Witaj dniu.

Załączniki

• 20181003_061739.jpg
    20181003_061739.jpg
    52,8 KB · Wyświetleń: 371
Wzorowo przybiera. W gornej granicy normy :)Nie zatkany kanalik, a zastój. Postaraj się przystawiać dziecko brodą w stronę stwardnienia. Przed karmieniem ciepły oklad, po karmieniu zimny, może być z kapusty. Gdyby zaczęła rosnąć temperatura, to od razu ibuprofen 200 mg co 4 godziny
Dziękuję , czekam aż mały się obudzi i od razu przystawiam bo ból niesamowity :(

reklama
Nie wiem co jest ze mną .....
Chciałam rano ściągnąć małej mleka laktatorem-nowy i działa prawidlowo- o nie chciało lecieć....a ręcznie całe 160ml ściągnęłam..... Hm,[emoji848][emoji848][emoji848]

Do góry