reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja oczywiście usłyszałam od mojej mamy że to moja wina i to nie zastój tylko mi przewiało pierś bo się źle ubieram . Nie przegadasz że nie da się przewiać piersi . Stwierdziła że skoro mleko leci i mały tak dużo je to na pewno nie zastój . Aż mi sięe ryczeć chce .

Ja oczywiście usłyszałam od mojej mamy że to moja wina i to nie zastój tylko mi przewiało pierś bo się źle ubieram . Nie przegadasz że nie da się przewiać piersi . Stwierdziła że skoro mleko leci i mały tak dużo je to na pewno nie zastój . Aż mi sięe ryczeć chce .

Moja tez ciagle o tym przewianiu piersi, myslalam ze tylko babcie jeszcze w to wierza [emoji53]

A ja trochę ogarnęłam chatkę i cyc znów... i tak się bujamy...
Może tym matkom chodzi o to uczucie szpilek w cycach co się pojawia jak zimno??

Nie no moja mama uważa że teraz skoro mnie boli pierś i jest twarda to wyszłam na podwórko źle ubrana i mnie przewiało .
No na pewno! I na 100% zrobiłaś to na złość mamusi. Beznadziejna z Ciebie matka i co ty w ogóle wiesz o życiu :-D
Moja matka też mnie wpienia. Kuźwa ostatnio ją zrypałam że leci do młodego jak ja akurat coś robię i ten jojczy. Lepiej.. Jakiś czas temu nacycanego młodego bachnęłam do leżaka i sobie grzecznie świat podziwiał a ta go na rączki to ten wrzask... i pieprzyła się potem z Nim na tych rączkach bo nie szło go ululać bo dla niego branie na ręce rowna się cyc lub spacer. A tu ani to ani to. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu.
Ale ona tak ze wszystkim a starszych przez to mi rozbejdała strasznie.

reklama
Nie placz
, tylko rob jak radzi Ania. A "mądrosci" mamy puszczaj mimo uszu.

Do góry