reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Biorę wszystko i zostaje nawet nie ma mowy że wracam .. brzuch mam gorący tak jakby mnie parzył.. ogólnie na badanie w sprawie tego Cc jestem umówiona w szpitalu na piątek 11.30 ale co z tego pewnie powiedzą przyjedzie pani tego i tego dnia... A ja nie dam rady już chodzę oparta o ścianę do łazienki .. dobrze że mi sąsiadka obiady przynosi bo bym z głodu umarła .. do kuchni nawet nie dojdę ..
Biedactwo [emoji26] tule wirtualnie [emoji8]

reklama
Biorę wszystko i zostaje nawet nie ma mowy że wracam .. brzuch mam gorący tak jakby mnie parzył.. ogólnie na badanie w sprawie tego Cc jestem umówiona w szpitalu na piątek 11.30 ale co z tego pewnie powiedzą przyjedzie pani tego i tego dnia... A ja nie dam rady już chodzę oparta o ścianę do łazienki .. dobrze że mi sąsiadka obiady przynosi bo bym z głodu umarła .. do kuchni nawet nie dojdę ..
Masz rację! Jeśli ledwo dajesz radę chodzić to nie daj się odesłać z kwitkiem . Niech się w końcu Tobą zajmą tak jak potrzeba

A ja miałam zdj te w 5 dobie i jest git.
Chirurg mi akurat tu w szpitalu zdejmowal i mówił że on jest za wczesnym zdejmowaniem szwów.
U mnie dzisiaj 7. doba.
Fajnie się czyta Twoje posty, takie optymistyczne :)
Baby blues Cię ominęło ? :)
Nie ominęło niestety. W szpitalu płakałam jak bóbr. W domu też. Jeszcze wczoraj popłakiwałam sobie trochę. Ale z każdym dniem jest lepiej :) w szpitalu doktorek dał mi luteinę pod język to było mi zdecydowanie lepiej.
Jedź, jedź na IP. Może akurat się coś ruszyło i nie bedziesz musiała czekać już dłużej. Bardzo ci współczuję bólu. Przesyłam uściski.

Padłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Screenshot_20180905-154529.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180905-154529.jpg
    Screenshot_20180905-154529.jpg
    71,5 KB · Wyświetleń: 442

Normalnie mam łzy w oczach jak czytam ...

reklama
I zazdroszczę wam że macie już dzieci i wam lżej..... Ehhhhj idę znowu spać
A ja sobie przysnęłam, to dzieci chcą obiad, na basen zawozi znajoma mama, ale my odbieramy. Uczesać córkę. Położyłam się, Młody zjadł i chce słodycze po obiedzie. Udało się, że wziął sam. To sobie znalazł zabawę, biega mi po pokoju z wielką piłką do ćwiczeń i wpada na kwiatki.

Do góry